Araya girerim sonra ne olur bilmiyorum.
"Sevgilimle arama neden giriyorsun ya sanane DÖVERDE SEVERDE" bu olabilir hocam.
Araya girerim sonra ne olur bilmiyorum.
Konu kadın erkek olarak değil, birey olarak soruyorum.
Zaman, mekan elbette önemli. Ama en kötü yerde, en kötü zamanı düşünün. Tehlikeli mahalle/semtte, akşam üstü...
Nezih bir mahalle/semt, akşamüstü...
Bir de zaman, mekandan bağımsız. Tüm dünya 1 sokaktan ibaret; sen, şiddet gören kişi ve şiddet uygulayan kişi var.
Ne yaparsınız?
"Sevgilimle arama neden giriyorsun ya sanane döverde severde" bu olabilir hocam.
Valla artık haberlerde kadına şiddet gördüğümde elim ayağım titriyor. Muhtemelen sokakta görsem böyle bir şey özellikle yanımda 1-2 arkadaş varsa garanti dalarım. Bir insan nasıl kendisinden daha güçsüz birine el kaldırabiliyor onu anlayamadım. Annem bana daha okula başlamadan hiç bir kıza el kaldırma , âhını alma derdi. O günden beri aşırı sinirlensem dahi elimi asla kaldıramam. Kaldırırsam zaten kendimden tiksinirim. Ha bu arada bir erkeğe şiddet uygulanıyorsa 1v1 ise ellememde 3v1 falansa ayırmaya , sakinleştirmeye çalışırım.Konu kadın erkek olarak değil, birey olarak soruyorum.
Zaman, mekan elbette önemli. Ama en kötü yerde, en kötü zamanı düşünün. Tehlikeli mahalle/semtte, akşam üstü...
Nezih bir mahalle/semt, akşamüstü...
Bir de zaman, mekandan bağımsız. Tüm dünya 1 sokaktan ibaret; sen, şiddet gören kişi ve şiddet uygulayan kişi var.
Ne yaparsınız?
Adamı öldürdün reis.Şiddet uygulayamazdım belki ama ensesine yumruk, sert bir cisimle bayıltmak vs. yapabilirim diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.