Şiddetli karın ağrısı

Ben halihazırda diyet yapıyorum ama sabahları ve gün içinde yine ağrı ve gaz oluyor eskiye göre bir nebze azaldı ama tam kesilmedi. Az önce probiyotik siparişi verdim. Aslında nette bir diyet listesi buldum onları tüketiyorum sabahları yumurta, domates ve lor peyniri. Akşamları ise genelde pirinç pilavı ve tavuk yanında laktozsuz yoğurt ve glutensiz ekmek. Hatta şöyle söyleyim yemek yerken su bile içmiyorum, içmiyorum derken yemeklerden 1 saat önce ve 1 saat sonra olacak şekilde içiyorum sindirimi hızlandırıyor. Tüm bunlara rağmen kasık bölgesinde şişlik ve bu gazdan kaynaklı inmiyor bir türlü.
Pilav yerine başka bir şey yemeyi deneyebilirsiniz. Belki bende olduğu gibi sizde de ondandır.

Her zaman azda olsa ağrılarınız var mı? Benimde hiç geçmeyen burun tıkanıklığım var.
Her zaman değil ama zaman zaman hocam. Net bir zamanı yok.
 
Bu konunun önüme gelmesi tesadüf değil bence. Aynı şeyleri bende yaşıyorum çünkü. 1 buçuk yıl önce başladı bende de periyodik olarak her 1.5-2 ayda bir ya geceden ufacık vurur sabah şiddetli karın ağrısıyla uyanırım ya da sabah ufacık vurur kahvaltıdan sonra şiddetlenir. Ağrı öyle bir şey ki karın sağ alt bölgesinde sende de öyle mi bilmiyorum. Üstüne ateş ve kusmada geliyor hatta bayağı bir kusuyorum. Ayıptır söylemesi tuvalete oturunca biraz hafifliyor ve asla ayakta duramıyorum dik dururken ağrıyor kasılıyor. 3 keresinde hastaneye gittim birinde zehirlenme, birinde kum dökme ve en sondakinede hiçbir şey yok deyip gönderdiler gram ilgilenmediler. Anksiyete olmasında rağmen toplum içinde hayatta yapmayacağım hareketleri yaptırmıştı kaç kere olduğum yere oturma falan.

Bu hafta randevu alıp dahiliyeye gitmiştim böbrek taşı olabilir dedi ürolojiden randevu al dedi bende aldım bu cuma gideceğim.

Yani uzun lafın kısası aynı şekil bende de oluyor. Önerebileceğim şey senin de ürolojiye randevu alman ve kesinlikle kola gibi gazlı içeceklerden falan uzak durman. Yemeklere de baharatları az at.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı