Sierra GTX 970 Ekran Kartını Tanımama Sorunu

ProtectYourself

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
İyi sosyaller, daha önce El Capitan kullanıyordum. Onda herhangi bir sorun yoktu. Şu an Sierra kurdum ama ekran kartını hiç bir şekilde tanımıyor. Kullandığım config kodu <string>-v dart=0 nvda_drv=1 npci=0x2000 kext-dev-mode=1</string> bu acaba kodda bir yanlışlık mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Web Driver kurdum. Config kodu da aşağıdaki eklediğim gibi ekledim. Bilgisayarı yeniden başlattığımda NVIDIA Web Driver çeltiği tekrar OS Driver da kalıyor Web Driver ile açılmıyor. Sanırım bundan dolayıda ekran kartını 5 mb gösteriyor. Monitör bağlantım Displayport ile bağlı.
<key>SystemParameters</key>
<dict>
<key>InjectKexts</key>
<string>YES</string>
<key>InjectSystemID</key>
<true/>
<key>NvidiaWeb</key>
<true/>
</dict>

Kullandığın sistem kimliği nedir? Eğer iMac 17,1 kullanıyorsan şunları dene:

Boot esnasında Sİyah ekran

Buna bazı belirli sistem Profilleri neden olabilir. (Örnek olarak; MacPro 6,1 yada iMac 15 yada iMac 17).
Bunu düzeltmek için “AppleGraphicsDevicePolicy” içinde board ID düzenlemesi yapmamız gerekiyor. Aşağıdaki paylaştığımız AGDPfix uygulaması ile bunu rahatlıkla çözebilirsiniz:
Dropbox - AGDPfix.app.zip

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı