Sierra Kernel Panic "cpu 0 caller 0xffffff802c336436" Hatası

meteuelkue

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Bilgileri:
  • ASUSTeK P8H61-M LX3 PLUS R2.0
  • Intel Core i3 3220
  • 4GB DDR3
  • NVIDIA GeForce GT 430 1GB DDR3

Öncelikle bu işlerden fazla anlayan birisi değilimdir. Bana yardım etmek isteyen gönlü bol arkadaşlar sade bir dille anlatabilirse çok makbule geçer. USB'yi bootable hale getirdim ve taktım, Clover'dan Boot OS X Install yaptım. Aldığım sonuç ise bu. Sistemimle alakalı bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum çünkü geçen yıl Sierra'yı yine kurmuştum aynı bilgisayara.
Aldığım hata ekranı ise şöyle:
1JY4JY-2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum videosu atacağım.

Beklemedeyim hocam, ama saniyorum ki buyuk ihtimalle ayni hatayi yine alacagim. Ya da benzeri bir hata. Ne zamana atabilirsiniz acaba?

Ayrica 1 yil once Sierra 10.12.4'du sanirim cok ugrasmadan birkac denemede kurabilmistim. Ama Technopat'tan indirmemistim. Bu mesaji okuyan arkadaslar farkli kaynaklardan da deneyebilirler, YouTube anlatim videolarindaki linklerden vs. Denemek isteyenlere duyurulur.

High Sierra imajını indirip, denemelere başlayın, takıldığınız yerde beni etiketleyin.

Hocam, High Sierra icin uygun kextleri bulamazsam diye korkup Sierra denedim. High Sierra icin uygun kextleri bulabilir miyim? Az sonra High Sierra'yi bootable USB haline getirip deneyecegim.

Boot ARG içine cpus=1 komutunu ekleyin.

Hocam, USB'yi temizledim su an kuruluma erisemiyorum ama dediginiz komutu da denemistim. Az sonra HS indirecegim, bir de onu deneyelim.

Hocam, High Sierra icin uygun kextleri bulamazsam diye korkup Sierra denedim. High Sierra icin uygun kextleri bulabilir miyim? Az sonra High Sierra'yi bootable USB haline getirip deneyecegim.

Hocam, USB'yi temizledim su an kuruluma erisemiyorum ama dediginiz komutu da denemistim. Az sonra HS indirecegim, bir de onu deneyelim.
İndir USB üzerinden sistemi başlat bakalım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı