Çözüldü Sierra MSI B150M ve GTX 960 Tabanlı Sistemde Ses ve Ekran Kartı Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hamzadural

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Sierra 10.12 (16A323) kurulumunu yaptım Nvidia driverini kurmama rağmen sistem ekran kartımı tanımadı.
Diğer sorunum ise vodoo ses driverini kurunca hoparlörden kendi kendine bir ses çıkmaya başladı.
İki driveride bir türlü kuramadım 2 gündür deneme yapıyorum.
Sistem özellikleri:
  • Intel i5 6500 Skylake
  • Asus GTX 960 2 GB
  • 2x8 GB DDR4 2133 MHz RAM
  • MSI B150M Gaming Pro anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses sıkıntısı düzelttim, ancak ekran kartını bir türlü ayarlayamadım. Config dosyasını nasıl gönderebilirim?

Ses sorununu Kext Utility ile VoodooHDA dosyasını kurup öyle çözdüm. Sistemi 10.12.16 ya nasıl güncelleyeceğim? AppStore üzerinden direk güncelleme yapabiliyor muyum?

Ses sorununu Kext Utility ile VoodooHDA dosyasını kurup öyle çözdüm. Sistemi 10.12.16 ya nasıl güncelleyeceğim? AppStore üzerinden direk güncelleme yapabiliyor muyum?
Evet direkt olarak güncellebilirsiniz.

Teşekkür ederim kurulumu tamamladıktan sonra sonuçları paylaşırım.
Yazılımı 10.12.6 ya güncelleyip Driver'ı kurdum. Fakat nv_disable=1 komutu olmadan bilgisayarı açamadım. Nvda_drv=1 komutu ile açınca elma logosundan sonra siyah ekran geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı