Sıfır 10400F vs 2. el 11400F

İki işlemci arasında öyle aman aman fiyatına değecek bir performans artışı yok. Bunlarin aksine 11400F'in güç tüketimi daha fazla. Sıfır alırım kafam rahat olsun maksadiyla 10400F alınabilir. 11400F'in tek dezavantaji güç tüketimi gibi duruyor. Tek cekirdek artışı yüzünden CS:GO gibi oyunlarda daha fazla FPS verir.

Şu an 10100F var hocam ekran kartı 3060 Ti darboğaz oluyor normal olarak. Bende bu ikisi arasında kaldım. Benim ana oyunum CS:GO için hangisini tercih etmeliyim, bir de bu fanı sizce boşunmı aldım. 3 ünüde yanıtlarsanız sevinirim.

@EMD

Şu an 10100F var hocam ekran kartı 3060 Ti darboğaz oluyor normal olarak. Bende bu ikisi arasında kaldım. Benim ana oyunum CS:GO için hangisini tercih etmeliyim, bir de bu fanı sizce boşunmı aldım. 3 ünüde yanıtlarsanız sevinirim.

@EMD

11400F daha iyi olur. Darboğaz da yapmaz. O soğutucu yerine DeepCool AG400 öneririm. Satın aldıysan yapacak bir şey yok, işini görür yine.

Bu Intel işlemciler ister sıfır ister 2. el olsun neden pahalı oluyor anlamıyorum hiçbir zaman.

Fiyatı sorun değil de soket problemi olmasa 12400F alırdım.

11400F daha iyi olur. Darboğaz da yapmaz. O soğutucu yerine DeepCool AG400 öneririm. Satın aldıysan yapacak bir şey yok, işini görür yine.

Tamamdır hocam çok teşekkürler. Son olarak şunu soracağım işlemci test edilmeden dolaptan alınması bir sorun çıkartır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı