Toshiba 3.5" 2 TB P300 HDWD320UZSVA 7200 RPM SATA 3.0 Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe, kendimde 2TB 2.5'' olanı kullanıyorum tavsiye ederim çok sağlam HDDBirkaç gün önce aynı konuyu açtım. Arkadaşın önerdiği HDD'yi aldım ve tamirlenmiş. %18 sağlığı. İade edeceğim ve yenisini alacağım. Sıfır olsun ve aşırı pahalı olmasın yeter. 2TB tercihimdir.
Toshiba 3.5" 2 TB P300 HDWD320UZSVA 7200 RPM SATA 3.0 Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe, kendimde 2TB 2.5" olanı kullanıyorum tavsiye ederim çok sağlam HDD.
Ben bunun 1 TB olan versiyonunu 6-7 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım hocam. WD Blue iyi markadır zaten öyle bir şey yapmazlar hocam.Bunlarında kötü ve tamirlenmiş ürün olmadığına emin misiniz? Tekrar tekrar iade ile uğraşmak istemiyorum.
Ben bunun 1 TB olan versiyonunu 6-7 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım hocam. WD Blue iyi markadır zaten öyle bir şey yapmazlar hocam.
%99 sıfır üründür, sizin şansınıza denk gelmiş biraz.Bunlarında kötü ve tamirlenmiş ürün olmadığına emin misiniz? Tekrar tekrar iade ile uğraşmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.