Sıfır 250CC racing motor önerisi

• Konuyu başlatan akifdk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.441
Vallahi bugüne kadar beni virajda geçen benden düşük CC'li tek makine R250'ydi. Ağzım açık adamı izliyordum. O yüzden R250'yi önerdim. 😂
Evet, sizin mesajınız sayesinde ben de biraz araştırma yaptım ve R250'yi almaya karar verdim. Teşekkür ederim. Size bir kaç soru daha sormak istiyorum iletişim bilgisi paylaşabilir misiniz?

Evet, sizin mesajınız sayesinde ben de biraz araştırma yaptım ve R250'yi almaya karar verdim. Teşekkür ederim. Size bir kaç soru daha sormak istiyorum iletişim bilgisi paylaşabilir misiniz?
Özelden soramazsınız maalesef. Forum kurallarına aykırı. Bilginin herkesle paylaşılabilir olması için buradan yeniden bir konu açıp oradan sorabilirsiniz. Eğer bu konu ile alakalı ise buradan sormaya devam edebilirsiniz.

Hocam aman gözünü seveyim sen bilgili adamsın boşver rks arora şu bu millet neler neler çekiyor çevremde biri tipine aldanıp aldı da 1 sene demedi motor tabiri caizse şaftı kaydı çürüdü parçasınıda bulamıyor ordan burdan uydurma parçalarla çözmeye çalışıyor.😀
Sizin öneriniz nedir bu fiyat bandında?

Dediğim gibi yazımda zaten gayet açık. R25 ikinci el fakat yaşı büyük bir kullanıcıdan ve gerçekten temiz olan bir ikinci el. Bunun için de epey araştırma yapman lazım.
Pardon yazınızı görmemişim, Elimde maalesef nakit para yok şuanda 12 ay taksitle almayı planlıyorum o yüzden her türlü 0 almam gerekiyor. Başka bir öneriniz varsa açığım.

Pardon yazınızı görmemişim, Elimde maalesef nakit para yok şuanda 12 ay taksitle almayı planlıyorum o yüzden her türlü 0 almam gerekiyor. Başka bir öneriniz varsa açığım.
Sr250 ozaman. En azından bilindik motor rks arora gibi fason getirip logo bastırıp satan cinsten değil. Eğer racing takıntın yok ise dominar250 de öneririm.

Pulsar f250 de gene o tarza yakın bir seçenek olarak değerlendirebiliriz

Sr250 ozaman. En azından bilindik motor rks arora gibi fason getirip logo bastırıp satan cinsten değil. Eğer racing takıntın yok ise dominar250 de öneririm.

Pulsar f250 de gene o tarza yakın bir seçenek olarak değerlendirebiliriz
Ne yalan söyleyeyim naked motorları sevmiyorum. SR250RR ve R250 arasında karşılaştırma yaptığımda ikisi de neredeyse aynı ancak R250 daha performanslı ve 20.000TL daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı