Sıfır 6900XT 95 derecede çalışıyor

Sizin kartınız anormalin ötesinde. Hotspot en sıcak nokta adı üstünde normal GPU'dan daha serin olmasının muhtemel sebebi Gigabyte'ın saçma sapan tasarımlarının sonucudur muhtemelen veya hotspot verisi yanlış yapılmışta olabilir normal şartlarda böyle bir şey imkansız. VRAM tarafı ise muhtemelen silikon pad kullanılmasından kaynaklıdır.

Bende farkındayım ama garip yani hotspot geçen gün 62 çıktı GPU 73 VRAM 52 acaba değerlerin yanlışmı ölçüyor FurMark.

Bende farkındayım ama garip yani hotspot geçen gün 62 çıktı GPU 73 VRAM 52 acaba değerlerin yanlışmı ölçüyor FurMark.

OCCT'den tam yüke sokmak ve bakmak lazım. FurMark'ın hatalı raporladığını sanmıyorum ama Gigabyte'ın bir şeyler yaptığını düşünmedim değil belki bilerek sensörleri hatalı yapmışlardır veya sizin kartınızın sensörlerinde bir sorun bile olabilir.

OCCT'den tam yüke sokmak ve bakmak lazım. FurMark'ın hatalı raporladığını sanmıyorum ama Gigabyte'ın bir şeyler yaptığını düşünmedim değil belki bilerek sensörleri hatalı yapmışlardır veya sizin kartınızın sensörlerinde bir sorun bile olabilir.

Akşam eve gidince bir test daha yapıp ekran görüntüsü paylaşırım konu açıp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı