Sıfır A34 vs ikinci el S21 Ultra

badboy79tr

Hectopat
Daha fazla  
Sıfır Samsung Galaxy A34 ile ikinci el Galaxy S21 Ultra yurt dışı arasında kaldım. Fiyat olarak aralarında 2K var. Tabii ki S21 Ultra daha iyi ama ikinci el oluşu üstelik yurt dışı cihaz diye belirtilmesi beni ürkütüyor. Satıcıdan IMEI isteyip sorgulanmak lazım. Büyük ihtimal sorun çıkarmaz kayıt olmuştur bir şekilde ama gene de ürkütüyor. Öte yandan A34 güncel, temiz, sıfır, garantili. Derdi yok. Yeter bana diyorum içimden. Kullanım senaryom 8 saat kesintisiz YouTube izliyorum, arada Netflix'ten dizi de izliyorum. Maksimum 2 saat PUBG oynuyorum. Ekran olarak tabii ne kadar büyük o kadar iyi, pil olarak ne kadar dayanır o kadar iyi benim için. Tabii S21 Ultra daha büyük ekranı dinamik AMOLED ekranı ile daha iyi ama A34'te bu konularda video, dizi izlemede, 60FPS PUBG oynamada asla üzmez diyorlar. İkilemde kaldım.

Sıfır Samsung Galaxy A34 ile ikinci el Galaxy S21 Ultra yurt dışı arasında kaldım. Fiyat olarak aralarında 2K var. Tabii ki S21 Ultra daha iyi ama ikinci el oluşu üstelik yurt dışı cihaz diye belirtilmesi beni ürkütüyor. Satıcıdan IMEI isteyip sorgulanmak lazım. Büyük ihtimal sorun çıkarmaz kayıt olmuştur bir şekilde ama gene de ürkütüyor. Öte yandan A34 güncel, temiz, sıfır, garantili. Derdi yok. Yeter bana diyorum içimden. Kullanım senaryom 8 saat kesintisiz YouTube izliyorum, arada Netflix'ten dizi de izliyorum. Maksimum 2 saat PUBG oynuyorum. Ekran olarak tabii ne kadar büyük o kadar iyi, pil olarak ne kadar dayanır o kadar iyi benim için. Tabii S21 Ultra daha büyük ekranı dinamik AMOLED ekranı ile daha iyi ama A34'te bu konularda video, dizi izlemede, 60FPS PUBG oynamada asla üzmez diyorlar. İkilemde kaldım.

IMEI kayıtlı olsa bile sadece kayıt edilen kişinin üzerine olan hatlar kullanılabiliyor diye biliyorum.

Temiz bulursun veya bulamazsın, o kısmına yorum yapamam, neticede alacağın telefonu inceleyecek kişi ben değilim. Ancak, kıyaslanamayacak derecede farklı telden çalan iki cihazdır bunlar. S21 Ultra'nın bu karşılaştırmada adının geçmesi kendisine hakarettir :D

S21 Ultra tabii ki, son güncellemesini aldı ama daha gideri var.
Avukat bey. Telefonun imeisi kayıtlı değilse 120 gün sonra kullanıma kapanırsa ne edeceğim? Telefon bana ait olmadığı için 20bin kayme bayılsam bile kayıt ettiremem. 13bin liradan olur oturur ağlarım. Adam der kardeşim ben yurtdışı cihazı olduğunu açık seçik yazdım. Sen bile bile aldın. Ben bu riski göze alayım mı diye sordum. Yoksa bende biliyorum S21 ultra iyidir A34 ten. Biri amiral gemisi diğeri orta segment. Ben alsam S21 sonra taksam sim kartı şebeke geldimi geldi. İmeisine baksam kontrol etsem kayıtlı mı kayıtlı. Onayı versem. Para satıcıya aktarılsa. Satın almış olsam. Yada yaktım sim kartı şebeke gelmedi hata verdi. İmeiyi kontrol ettim kayıtlı değil. Geri yollasam. Onay vermesem. Para tekrar kartıma iade olsa. Risk mi risk. Alınabilir mi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı