Ama neticede sıfır telefonunda kasması beklenemez yokmudur bunun bir çözümüFirmanın sattığı en ucuz telefonun hızlı olması beklenmez zaten.
İdare etsin diye aldık böyle şeylerle uğraşıyoruz sonraAma neticede sıfır telefonunda kasması beklenemez yokmudur bunun bir çözümü
TeşekkürlerTelefon kötü. Çözümü dedeler nineler için alo desin, facebook'a girsin diye yapılmış bir telefon değil de orta sınıf bir telefon almak.
Hocam baya araştırdım zaten buraya da sordum 1 senelik bir telefon aradığımı söyledim. S10+ falan söylediler bayağıda niyetlendim fakat iç ekranı çabuk kırılıyormuş ve 4 5 bin fiyatı varmış ondan dolayı vazgeçtim Redmi grubuna girmektense sıfır samsung almak daha cazip geldiKeşke almadan önce konu açsaydınız bu fiyata zor ama daha iyi bir şey alırdınız, yada 2. el çok daha iyi bir şey.
Ne kadara aldınız?Hocam baya araştırdım zaten buraya da sordum 1 senelik bir telefon aradığımı söyledim. S10+ falan söylediler bayağıda niyetlendim fakat iç ekranı çabuk kırılıyormuş ve 4 5 bin fiyatı varmış ondan dolayı vazgeçtim Redmi grubuna girmektense sıfır samsung almak daha cazip geldi
6.700Ne kadara aldınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.