Sıfır alınan A05 kasıyor

DeliVahit

Hectopat
Daha fazla  
Sıfır aldığım A05 model Samsung telefon aralarda takılmalar yaşıyor. Depolama sorunu olmasın diye 128'lik aldım. Yaklaşık 20 25 tane extra uygulama var küçük boyutlu. Ne yapabilirim?

Firmanın sattığı en ucuz telefonun hızlı olması beklenmez zaten.

Telefon kötü. Çözümü dedeler nineler için alo desin, facebook'a girsin diye yapılmış bir telefon değil de orta sınıf bir telefon almak.

Keşke almadan önce konu açsaydınız bu fiyata zor ama daha iyi bir şey alırdınız, yada 2. el çok daha iyi bir şey.

Keşke almadan önce konu açsaydınız bu fiyata zor ama daha iyi bir şey alırdınız, yada 2. el çok daha iyi bir şey.
Hocam baya araştırdım zaten buraya da sordum 1 senelik bir telefon aradığımı söyledim. S10+ falan söylediler bayağıda niyetlendim fakat iç ekranı çabuk kırılıyormuş ve 4 5 bin fiyatı varmış ondan dolayı vazgeçtim Redmi grubuna girmektense sıfır samsung almak daha cazip geldi

Hocam baya araştırdım zaten buraya da sordum 1 senelik bir telefon aradığımı söyledim. S10+ falan söylediler bayağıda niyetlendim fakat iç ekranı çabuk kırılıyormuş ve 4 5 bin fiyatı varmış ondan dolayı vazgeçtim Redmi grubuna girmektense sıfır samsung almak daha cazip geldi
Ne kadara aldınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı