Sıfır alınan POCO X3 NFC kullanılmış olabilir mi?

Başka bir satıcıydı.

Screenshottaki olaya denk geldiğimde telefonu bir süredir kullanmıştım bu yüzden Play Store vs. onlardaki durumu göremedim.

Siz iade edin başka bir cihaz alın hem POCO telefonlar biraz kaba duruyor şık bir telefon alın.

iade süresi (cayma hakkı) kaç gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Teşekkür ederim cevaplarınız için, telefonun görüntüsü benim için kriter değil telefonu beğendim fakat işte dediğim gibi bu problemler var yarın karar vereceğim teşekkürler.

Teşekkür ederim cevaplarınız için, telefonun görüntüsü benim için kriter değil telefonu beğendim fakat işte dediğim gibi bu problemler var yarın karar

Bu tür bug olma olasılığı neredeyse hiç telefon kaçak olabilir veya iadeli ürün olabilir açılıp bakılmış olunabilir bir de bir şey soracağım ürün kutusundamı geldi kutusunda geldiyse kutu leke çizik var mıydı içindedi aletler(şarj vb) bir gariplik çizikler izler var mıydı?

Uygulamalara giriş yapın kaldır diyin en son ne Zaman kullanıldı kısmına bakın boşa endişeleniyor olabilirsin ithalatci ürün kontrolü için cihazı denemiştir çokta şey etmemek lazım

Ürünü dene dostum AIDA64 ile kontrol edebilirsin donanımı. Fark ettiğin bir sıkıntı yoksa kullanabilirsin.

Bu tur urunler alirken saticinin Hepsiburada olmasina dikkat etmelisin.

İade etmenizi öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…