Sıfır araba fiyatları daha da düşecek mi?

Bir Matmazel

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Arkadaşlar son dönemde sıfır araç fiyatlarının düşmesi göz önüne alındığında önümüzdeki süreçte araç fiyatları konusundaki fikirleriniz ya da duyumlarınız neler? Özellikle her yeni yılda sıfır araçlara zam yapılırken 2024'te yapılmama hatta daha da düşürülme ihtimali konuşuluyor. Ben de ona göre yeni araba alacağım bayiiden aldığım fiyat oldukça iyi aslında ama 100-200 bin daha düşük olursa neden olmasın ki. Bu konuda bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

Düşündüğünüz fiyat aralığı ve düğündüğünüz araba nedir? Mesela yeni çıkacak olan Golflerin 3008'lerin falan fiyatları şimdiden belli oldu. Pahalılar.

Arkadaşlar son dönemde sıfır araç fiyatlarının düşmesi göz önüne alındığında önümüzdeki süreçte araç fiyatları konusundaki fikirleriniz ya da duyumlarınız neler? Özellikle her yeni yılda sıfır araçlara zam yapılırken 2024'te yapılmama hatta daha da düşürülme ihtimali konuşuluyor. Ben de ona göre yeni araba alacağım bayiiden aldığım fiyat oldukça iyi aslında ama 100-200 bin daha düşük olursa neden olmasın ki. Bu konuda bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

Stokların normale dönmesiyle ve yıl sonuna gelmemizin etkisiyle fiyatlar düşüşe geçti ancak fiyatlar yeni yıl kur yükselmesine bağlı kalarak tekrar yükselecektir.

Nissan Qashqai 4x4 Skypack alacağım. Bayiiden aldığım fiyat 1.5 civarı. Daha çok düşecek denilince neden 100 - 200 bin feda edeyim dedim. O halde Aralık ayında satın almam en mantıklısı.

3008 Allure paket. Ek opsiyonlar dahil 1.920.000 TL'ye alınmıştır. Şuan sitede 1.935.000 Gibi fiyat yazıyor. Alırken öyle yazmıyordu.

Nissan Qashqai 4x4 Skypack alacağım. Bayiiden aldığım fiyat 1.5 civarı. Daha çok düşecek denilince neden 100 - 200 bin feda edeyim dedim. O halde Aralık ayında satın almam en mantıklısı.
Şimdiden hayırlı olsun, yeni yılların fiyatı düşmez çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı