Sıfır Arctis 1 vs 2. El HyperX Cloud 2

Buyrun ikinci el ve garantili.
üzgünüm ancak arctis 3'üde bir dönem arkadaşımdan ödünç alıp kullandım. Açıkçası cloud 2 kadar olumlu yorumu da yok. Gayet başarılı bir kulaklık ona lafım yok tabiiki de. Ancak dediğim gibi çok memnun kalmadım. Biraz sorunluyum kusura bakmayın sizi çok uğraştırdım. :D
http://konuyu açma sebebim olan arctis 1'i satıp cloud 2 almak sizce nasıl?

@Delikan hocam anlaşılan sizin gönlünüzden Cloud 2 geçmekte. Pandemi döneminde 2. el önermem ancak alabilirsiniz sizin gönlünüzden o geçmekte.

Ayrıca öneri istemediniz ancak bütçeyi de bilmediğimizden güzel ve fiyatına değecek önerilerde bulunduk.

Cloud 2 alın hem içiniz rahat olur hem de istediğiniz kulaklığı almış olursunuz.

@Delikan hocam anlaşılan sizin gönlünüzden Cloud 2 geçmekte. Pandemi döneminde 2. el önermem ancak alabilirsiniz sizin gönlünüzden o geçmekte.

Ayrıca öneri istemediniz ancak bütçeyi de bilmediğimizden güzel ve fiyatına değecek önerilerde bulunduk.

Cloud 2 alın hem içiniz rahat olur hem de istediğiniz kulaklığı almış olursunuz.
evet attığınız ürünler gayet başarılı onu biliyorum yanlış anlamayın lütfen. Tekrardan teşekkür de ederim. Sadece cloud 2 artık yer ettiği için kafamda biraz gönlüm ondan yana. Attığınız linki daha önceden gördüm baya etraflı araştırdım çünkü. Pazarlık yok demiş aslında 500 de iyi bir fiyat yine de yazdım ilan sahibine indirim yapabilirse kısa zamanda alıcağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı