Satılık Sıfır Asus GTX 1050Tİ Ekran Kartı ve H170 Anakart

İyi forumlar arkadaşlar. Anakart satılmıştır. Ekran kartı satışı devam ediyor. 650 son fiyat( sıfır açılmamış kutulu ) alana hayırlı olsun.

Sağolun suan alıcım var cumaya kadar almazsa yine satışına devam edilecektir. 650 son fiyattir. (Kapalı kutu Vatan faturalı)

Kardeşim 600 yap alıyım eğer kutu açılmamışsa numaram 05367849567. Ciddi alıcıyım whatsaptan mesaj gönder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 600 nasıl yapim faturaya bakin KDV siz 728 lira. Evet kutu kapalı orjinal bantlı jelatini. Son fiyatimi yazdım 650 TL kusura bakmayın.

Hocam 600 nasıl yapim faturaya bakin KDV siz 728 lira. Evet kutu kapalı orjinal bantlı jelatini. Son fiyatimi yazdım 650 TL kusura bakmayın.

Tamam kardeşim. 05367849567 tel no whatsap'tan mesaj gönder.

Tm kardeşim 05367849567 tel no whatsap tan mdj gönder
Telefon ile iletişime Geçilmiştir...
İlgilenenler 5075800645 iletişim numaram.

Serkan hanya kardeşimle 650 TL'ye Anlaşılmıştır. Parasını en kısa sürede tamamlayınca satın alacaktır. konu moderatör ekibince kapatılabilir. Satış sona ermiştir.

544 898 47 99 kart için yazar mısınız whatsaap'dan?

İki önceki mesajda görüştüğüm Serkan Hanya ile anlaştık. Ürün açılmamış kutusunda gönderildi malesef bana bozuk olduğunu söyledi ve garantiye yolladım ürünü ama garanti en ufak bir bozukluk olmadığını ve testlerde de gayet temiz olduğunu belirtti bu yüzden Serkan Hanya gibi kullanıcılar bana bir daha yazmasınlar eğer bilgisayar be elektronikten anlamıyorsanız gidip bilgisayarı tek başına bir yerden toplayın!

Ürünün satışı devam etmektedir. Asus 1050 Tİ 4GB ekran kartı Sıfır tarafımdan kullanılmadı hiç. yukarda belirttiğim durum haricinde kutu açılmadı vatan faturalı 3 yıl garantili en son pazarlıksız 650 TL'ye bırakıyorum.

Ekran kartı için fiyat alabilir miyiz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı