Neyin pesindesin birader gösterdiğini urun teşhir yazıyor ilanın altında her teknosada logitechlerin teshiri var.hepsini geçtim teşhir olmayan da gostersen farketmez ben o zaman bi paraya aldım ki şuan sıfır garantili fiyat da o civarda bi ara 70 80 lerde kampanyalar vardı ben her ürünü google da arttim baktım ortalama ne onları yazdım buraya
 
Peşinde olduğum bir şey yok. Senin ki de şu an teşhir durumda çünkü kutusunu açıp az da olsa çok da olsa kullanmışsın. Sıfır ayarında olsun olmasın o kutu, ambalaj, etiket açıldığı anda 2. el olmuştur.
 
uzatmaya gerek yok ben ayrı ilan açmadım g300 için sahibindene de ikili şekilde koydum steelseries qck heavy ve g300 100 civarına vericem 100 liraya qck heavy nin fiyatına ikisini vericem dedim ihtiyacımdan olduğundan da değil vaktim olmuyor diye elden çıkarıyorum bi arkadaş iyi niyetiyle indirim istedi mouse için aradı konuştuk yaparım dedim karşılıklı iyi niyet mesele çok umrumda değil satılmasa da durur bi kenarda hepsi sıkıntı yok.çoğu teknosada logitech ürünleri g serisinden bikaç mouse ve klavye kulaklık özellikle g430 teşhir ürünüdür bakmak isteyen mağazada incelesin ya da gören vardır ben cok gordum teşhirleri kendinden geçiyor teşhir ürünler onu almaktansa sahibinden.comda garantisi bitmiş olan ilan bile tercih edilir en azından tek adam kullanmıstır kendı capında oyun oynamıstır.ben g300 u aldım mousepad uzerınde kullandım toplasan 50 60 saat oynanmadı deathadder chroma aldım kenara koydum bunu hiçbir teşhir ürünüyle kıyaslanamaz.teşhir olayı cok baska ıkıncı elle hele ki böyle bi ikinci elle kıyaslanmaz.bunları tartısıp konuyu dagıtmaya da gerek yok ben buraya yazdım sahibinden'de de mevcut ılgılı arkadaslar ulassın mumkun olan kolaylıgı yaparım, yapıyorum da, teşhir almak isteseyen sıfırı şu kadar para ya sen cok ıstemıssın boyle fıyat mı olur vb. yaklasımda bulunan arkadaslara 1 lira bile inmem bu arkadaslar gidip o yerden alsınlar .lüzumsuz yorum da yapmayalım.
 
Sıfır fiyatlara baktım şuan Gameekstra 100 n11 de 119 daha uygun satan da yoktur zaten temizliğini göz önüne alarak 50 TL.yalandan değil cidden temiz yanı bütün o parçalardan en sevdiğim paddir ilk onu almıştım.klavye de satıldı bu arada ilana bakan arkadaşların dikkatine.diğer parçaları da indirim sahibinden linkine bakabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı