Sıfır Bilgisayarda 'No Signal' Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sinemkly

Hectopat
Yer
Balçova, İzmir
Daha fazla  
Merhaba, bugün vatandan PC aldım ve kurulumu yapıldıktan sonra akşam teslim aldım fakat, tüm bağlantıları yapıp PC'yi çalıştırdığımda monitörde no signal hatası alıyorum ama kasa ışıkları yanıyor. Başka monitörde de denedim ama olmadı. Sizce sorun nedir, kurulumu yapan kişiler yanlış yapmış olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör VGA mı yoksa DVI mı ? Eğer VGA ise dönüştürücüyü + olan DVI portuna taktığınıza emin olun.
21.5" i2269Vwm GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Ekran bu, ama dönüştürücü hangisi oluyor onu bilemedim ?

Gerekli cevaplar diğer konuda verildi sanıyorum.
Evet aslında bu konu kilitlenebilir, yardımcı olan herkese teşekkürler. Galiba yarın Vatan'a tekrar uğramam gerekiyor.

Ekran kartını veya RAM'larını kontrol et, büyük ihtimalle hata onlardadır. Düzelmediyse hemen ertesi gün Vatan'a geri götür ve durumu izah et.

Sorun BIOS guncellemesi ile alakali. Haswell-Refresh islemci aldigi icin, anakart tanimiyor. BIOS guncellemesi ile bu sorun giderilecek.

Benim tanıdığımın bilgisayarında da no signal diyor sonra uyku moduna giriyordu. Ekran kartı eskiydi. Sorunu şöyle çözdüm. Hafif ekran kartını takılı vaziyette yerinden oynattım. Sonra kasanın açma düğmesine bastım ekran geldi. Ondaki sorun ya kart arızalanmak üzere ya da ekran kartı tam yerine oturmamıştı. Sen ekran kartının tam yerine oturttuklarından emin misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı