Sıfır Değişim Ürünü Ekran Kartı Alınır Mı?

Sıfır değişim ürünü gelmiş, ürünü açmış 1 hafta kullanmış ve satıyor.
1)Ürün garantiden değişti ise garantisi bozulmaz. Yani garantili olması gerekir.
2)Ürün değişimden geldiğinde satma niyeti varsa neden kutuyu açıp 1 hafta daha kullandı?
3)Zaten engellemiş sizi. Dolandırıcılık girişimi her türlü ortada.

Sıfır değişim ürünü gelmiş, ürünü açmış 1 hafta kullanmış ve satıyor.
1)Ürün garantiden değişti ise garantisi bozulmaz. Yani garantili olması gerekir.
2)Ürün değişimden geldiğinde satma niyeti varsa neden kutuyu açıp 1 hafta daha kullandı?
3)Zaten engellemiş sizi. Dolandırıcılık girişimi her türlü ortada.
1) ürünün garantisi bozuluyor demedim, bozulan ürünü 1 sene kullandıysa ve toplamda 2 yıl garantili bir ürünse, yeni gelen ekran kartının 1 yıl garantisi oluyor. Sıfırdan tek farkı garanti süresi eski ürünün süresinden azaltılıyor.

1) ürünün garantisi bozuluyor demedim, bozulan ürünü 1 sene kullandıysa ve toplamda 2 yıl garantili bir ürünse, yeni gelen ekran kartının 1 yıl garantisi oluyor. Sıfırdan tek farkı garanti süresi eski ürünün süresinden azaltılıyor.
Ben siz “ürünün garantisi bozuluyor” dediniz demedim ki. Adam ilana yazmış ordan okuduklarımı yorumladım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı