Sıfır EVGA GTX 1070 Ti FTW alınır mı?

Arkadaşlar merhaba benim arkadaşımda sıfır EVGA GTX 1070 Ti FTW var kutusunu açmamış 7 ay yurt içi garantisi var. 2300 TL'ye satıyor sizce alınır mı? Normalde RTX 2060 almayı düşünüyordum ama 2700 TL'nin altına bulamadım bir de galiba EVGA'nın FTW modellerinde termal ped sorunu varmış. Bunda da var mı, ısınır mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba benim arkadaşımda sıfır EVGA GTX 1070 Ti FTW var kutusunu açmamış 7 ay yurt içi garantisi var. 2300 TL'ye satıyor sizce alınır mı? Normalde RTX 2060 almayı düşünüyordum ama 2700 TL'nin altına bulamadım bir de galiba EVGA'nın FTW modellerinde termal ped sorunu varmış. Bunda da var mı, ısınır mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Forumda hala GTX 1070, 1070 Ti, 1080 kullananlar var ve oldukça memnunlar. Sonuçta RTX 2060 ile "RTX On" yapmak pratikte başarısız olacağı için GTX 1070 Ti mantıklı. Garantisinin az olması biraz sıkıntı ama "Sıfır" dediğiniz için bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünüyorum.

Normalde alınabilir sonuçta sıfır kart. Garantisi az kaldığı için almazdım ben. 5600XT gibi bir kart düşünürdüm kampanyalarla.

Onun yerine 1660S alabilirsin. Youtube'da izlediğim bir karşılaştırma videosu vardı 1660S 3-5 fps önde oluyodu genelde. Dilerseniz biraz bakın.
Normalde alınabilir sonuçta sıfır kart. Garantisi az kaldığı için almazdım ben. 5600XT gibi bir kart düşünürdüm kampanyalarla.
Hocam AMD ekran kartı kullanıcısı mısınız bilmiyorum fakat. Ben en son yaşadığım AMD fiyaskosundan sonra bir daha yanaşacağımı sanmıyorum. RX 5700 almıştım ilk zamanlarda bir sürü driver sıkıntısı vardı ısınma problemi o bu vardı. Hem 3k para ver hem nazıyla tribiyle uğraş yani zaman kaybından başka bir şey gelmemişti bana iade edip 2060S aldım çok da memnunum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Kidogan, 1070 Ti 1660S'ten daha güçlü bir kart, çoğu zaman 2060'la bile kafa kafaya gidiyor. Konumu 1660Ti (S) ile 2060 arasında bir yerde dersek daha doğru olur.

Onun yerine 1660S alabilirsin. Youtube'da izlediğim bir karşılaştırma videosu vardı 1660S 3-5 fps önde oluyodu genelde. Dilerseniz biraz bakın.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım. GTX 1070 Ti, GTX 1660 Ti'ı bile geçebilen bir kart. 1660 Ti'da 1660 Super'den biraz daha güçlü bir kart.

Evet çocukluğumdan beri tüm ekran kartlarım AMD oldu. Sonuncusu hariç hepsi tercihe bağlı olmadan gelişti gerçi. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Bu sebeple önerdim.
Benim için daha önemli olan garanti süresi aslında. Şahsen performansı daha geride de olsa AMD ekran kartı almayacaksam sıfır 1660Ti alırdım.
@Kidogan

Evet çocukluğumdan beri tüm ekran kartlarım AMD oldu. Sonuncusu hariç hepsi tercihe bağlı olmadan gelişti gerçi. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Bu sebeple önerdim.
Benim için daha önemli olan garanti süresi aslında. Şahsen performansı daha geride de olsa AMD ekran kartı almayacaksam sıfır 1660Ti alırdım.
@Kidogan
AMD ekran kartlarıyla iyi yaşanmışlıklarım yok o yüzden Nvidia tercih etmek istiyorum. 1660 Ti mantıklı geldi ama 1070 Ti a göre tek artısı garantisi fiyat olarak aynı seviyede güç olarakta daha düşük.

Tercih sizin. İkisi de güzel kart. 1070ti'da memnun eder 1660ti'da memnun eder. Pişmanlık yaşamazsınız ama garanti vs göz önünde bulundurup ona göre tercih ediniz. Şu zamana kadar ekran kartıyla alakalı garanti gereği duymadım hiçbir problem yaşamadım açıkcası. Ama her an her şey olabilir o yüzden iyi düşünüp karar verin :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı