Sıfır GTX 1660 Ti kartın fiyatı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana diyorsan ben seni savunuyorum. Seni o fiyata satmak istemen yanlış ama o arkadaşların tanımadığı insana böyle sözler söylemesi daha yanlış.

Bu fiyattan satmayı düşünmem benim fikrim değildi zaten. İnternette satışı yok ve o kadar dengesiz bir sistem var ki gerçektende bu fiyatlara uçabilir. Bilmediğim için sorduğum ve örnekli açıklamama rağmen çoğu insan boş yargı ve saygısızlık peşindeydi.
Sistemde Ti olanı seçince 600 lira artıyordu dün stok bitmiş ona göre hesaplarsın.

Yanlış link dostum.

Bu fiyattan satmayı düşünmem benim fikrim değildi zaten. İnternette satışı yok ve o kadar dengesiz bir sistem var ki gerçektende bu fiyatlara uçabilir. Bilmediğim için sorduğum ve örnekli açıklamama rağmen çoğu insan boş yargı ve saygısızlık peşindeydi.

Yanlış link dostum.
Hocam bunları raporlayıp geçin mesaj yazmaya değmez.

Kardeşim madem söylenen fiyatları kabul etmeyeceksin illa 11 bin TL'ye satacaksın ne diye konu açıyorsun fiyatı nedir diye? Adam sana fiyat sunmuş beğenmiyorsun illa kendi bildiğini okuyorsun git koy o fiyata o zaman niye soruyorsun?
Satacağımı nerden çıkardın?
Beğenmediğimi kim söyledi?
Konu açarken sana mı soracağım?

Kardeşim madem söylenen fiyatları kabul etmeyeceksin illa 11 bin TL'ye satacaksın ne diye konu açıyorsun fiyatı nedir diye? Adam sana fiyat sunmuş beğenmiyorsun illa kendi bildiğini okuyorsun git koy o fiyata o zaman niye soruyorsun?
Adam sadece sormuş. Diğerlerinin alçakça tavır vermesi yanlış. Onun yerine bu fiyata gitmez 5k (ederi neyse işte) yazabilirlerdi.

Satacağımı nerden çıkardın?
Beğenmediğimi kim söyledi?
Konu açarken sana mı soracağım?
Adam sana söylüyor fiyatı, sen hala sıfırı şu fiyat şöyle mantıklı değil mi diyorsun. Biliyorsun madem niye soruyorsun? Konu açarken bana sormamı söylemedim fakat burada birisi bir soruya zahmet edip cevap vermiş, fakat sizin için bir önemi yok gibi duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı