SayanoraBtch
Decapat
Buna o kadar verilmez.
Önerdiğin ekran kartı ne?
Buna o kadar verilmez.
Önerdiğin ekran kartı ne?
Bende ekran kartı almayı düşünüyorum. İzmir’de yaşıyorum, letgo’da 600TL civarına GTX 960 bulunuyor. Benim işime fazlasıyla yetecek bir kart. Biraz da senin ne için alacağın önemli. Mesela bana 1080p düşük ayarlarda oyun oynamak yeterli geliyor. Hiç yoktansa görüntü bozuk olmuyor. Senin beklentin ne ona göre bir şey almaya bak.Önerdiğin ekran kartı ne?
![]()
ASUS RX 470 4 GB 256 BİT EKRAN KARTI - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 875292771
ASUS RX 470 4 GB 256 BİT EKRAN KARTI - Asus Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Miningsiz temiz. Üstte atılan 560 BIOS'lu kart mininglidir büyük ihtimal. Mining yapılmış kart alınmaz ömrü kısa olur.
Bende ekran kartı almayı düşünüyorum. İzmir’de yaşıyorum, Letgo’da 600TL civarına GTX 960 bulunuyor. Benim işime fazlasıyla yetecek bir kart. Biraz da senin ne için alacağın önemli. Mesela bana 1080P düşük ayarlarda oyun oynamak yeterli geliyor. Hiç yoktansa görüntü bozuk olmuyor. Senin beklentin ne ona göre bir şey almaya bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.