Sıfır i5 4590 nereden bulunur?

Semih safak

Centipat
Arkadaşlar şimdi yeni toplayacağım bilgisayar için i5 4590 işlemcisini tercih ettim. Biraz eski olduğu için her yerde yok. Acaba sıfır elden olarak nerede bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zor, bulamayabilirsin. Ama sahibinden veya n11 gibi pazarlarda biraz araştırma yapabilirsin veya aliexpress gibi, çinde her şey bulunabilir 😅

Yeni PC toplarken neden 4. nesil işlemcinin sıfırını arıyorsunuz? AMD 3. nesil işlemciler var, Intel 10. nesil işlemciler çıkacak bunlara yönelin, ne yapacaksınız 4. nesil I5 işlemciyi?
Ben 7 sene olucak, I5 3470 kullanıyorum tam performans alabiliyorum, hatta tatmin bile ediyor. Neden kullanamaz mı 4. nesil diye? Bütçeyi siz mi belirliyorsunuz?

Ben 7 sene olucak, I5 3470 kullanıyorum tam performans alabiliyorum, hatta tatmin bile ediyor. Neden kullanamaz mı 4. nesil diye? Bütçeyi siz mi belirliyorsunuz?
Deveye hendek atlatmak ''cahil''e laf anlatmaktan daha kolay. Bir şey demeyeceğim, gidin ne alıyorsanız alın. Uğraşılmaz sizin gibilerle. Herkes ''cahil'' bir siz akıllısınız.

O işlemcinin sıfırını 200-300 TL gibi fiyatlara bulamazsınız ki zaten. Her türlü alacağı yeni nesil işlemci daha karlı olur.
Ayrıca tam performans alabiliyorum ne demek oluyor?

Deveye hendek atlatmak ''cahil''e laf anlatmaktan daha kolay. Bir şey demeyeceğim, gidin ne alıyorsanız alın. Uğraşılmaz sizin gibilerle. Herkes ''cahil'' bir siz akıllısınız.
Tabii ki ne almak istiyorsak onu alırız, sen ne yapacaksın adamın 4. nesili ne yapacağı hakkında? Seni ne ilgilendirebilir?
O işlemcinin sıfırını 200-300 TL gibi fiyatlara bulamazsınız ki zaten. Her türlü alacağı yeni nesil işlemci daha karlı olur.

Ayrıca tam performans alabiliyorum ne demek oluyor?
Biliyorum, kendi işlemcim şuan tam performans çalışabiliyor. Hadi tam 6 senelik diyelim. 4 Sene önce ilk defa arıza yaptı o günden beri tık yok sistemde. 3 Sene daha bu işlemciyi kullanmayı düşünüyorum. 3. Nesil 4. Nesil kullananlar üvey mi? Verin arkadaşım o zaman adama adam akıllı 7.-8. nesil onu kullansın. Buradan yazması çok kolay çünkü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı