Sıfır iPhone 12 mi 2. el 13 mü?

tahtakapı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 2 hafta sonra tam 26-27 bin TL param olacak. Sıfır Teknosa'nın Trendyol'da sattığı 27.5'a 128'lik 12 mi tercih etmeliyim yoksa 2. elden bulduğum 27-28 bandına bulduğum 13'leri mi?

Şimdi baktığımda 1 yıl daha fazla güncelleme, 400 mAh daha fazla bataryası var 12'nin 13'e göre onun dışında kamera farkı vesaire vardır da uçurumlar yoktur diye düşünüyorum. Şimdi 13'ün sıfırını da alabilirim. Nasıl olsa çalışıyorum, para akışı sağlanıyor ama telefon için çalışmayı bırakıp biraz da kendime çalışayım istiyorum.

Her neyse konumuza dönelim. %100 pil gücüne sahip bir 12 %83-87 pile sahip 13 le neredeyse kafa kafaya denk diye düşünüyorum. Sizce kumar oynar gibi ikinci el mi tercih edeyim, yoksa 12 alıp yoluma mi bakayım?

Hocam biraz daha çalışıp bütçeyi artırırsanız garantili pil durumu daha iyi 13'lere bakıp almanız daha iyi olur.
Hocam istesem sıfır 13'te alırımda hem giyime hem de gezmeyi vesaire de para kalsın, köşeye de 3-5 atayım diye düşünüyorum. Arkadaşla istişare yaptik. 12 al köşeye de paranı at, eğer uzerse 12 satar diğer yaz üstüne de ekler 13 alırsın dedi. Senin 11 bile işini görür dedi ama o LCD ekran ve oval tasarımı sevmiyorum. Oyun falan oynamak değil zaten amacım. Kamerası güzel olsun su gibi de bitmesin, kasma donma yasatacagini da düşünmüyorum zaten.

Hocam istesem sıfır 13'te alırımda hem giyime hem de gezmeyi vesaire de para kalsın, köşeye de 3-5 atayım diye düşünüyorum. Arkadaşla istişare yaptik. Senin 11 bile işini görür dedi ama o LCD ekran ve oval tasarımı sevmiyorum. Oyun falan oynamak değil zaten amacım. Kamerası güzel olsun su gibi de bitmesin, kasma donma yasatacagini da düşünmüyorum zaten.
Düşünceniz güzel hocam 30 31 bandına sıfır gibi cihazlar bulursunuz zaten.

Hocam istesem sıfır 13'te alırımda hem giyime hem de gezmeyi vesaire de para kalsın, köşeye de 3-5 atayım diye düşünüyorum. Arkadaşla istişare yaptik. Senin 11 bile işini görür dedi ama o LCD ekran ve oval tasarımı sevmiyorum. Oyun falan oynamak değil zaten amacım. Kamerası güzel olsun su gibi de bitmesin, kasma donma yasatacagini da düşünmüyorum zaten.

2.el temiz 13 daha iyi olur. Apple tek seçenek olursa.

2.el temiz 13 daha iyi olur. Apple tek seçenek olursa.
iPhone 13'ün pili 83 civarlarında dahi olsa 100 olan 12 den iyi midir hocam?

Düşünceniz güzel hocam 30 31 bandına sıfır gibi cihazlar bulursunuz zaten.
Kozmetik olarak 27 ye bulduğum cihazda 30'a bulduğum cihazda kusursuz fakat pil kısmı sıkıntı. 35 bine de satan olsa pili 92-95 falan değil. 35 te verdikten sonra 36400 e hepsiburadadan sıfır almak daha cazip. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı