Apple’da Pro serisi cihaz yeni pro modeli gelene kadar üretilir yani sadece 1 sene stoklarda olur. Düz modeller yaklaşık 3-4 sene en az stoklarda olur. Üretimi olur onların. Bu devirde sıfır olduğu iddia edilen 12 Pro varsa da kaçınız.Arkadaşlar araştırdım ama sıfır iPhone 12 Pro bulamadım çoğu yenilenmiş. Neden acaba?
Apple'da Pro serisi cihaz yeni Pro modeli gelene kadar üretilir yani sadece 1 sene stoklarda olur. Düz modeller yaklaşık 3-4 sene en az stoklarda olur. Üretimi olur onların. Bu devirde sıfır olduğu iddia edilen 12 Pro varsa da kaçınız.
Apple TR garanti sorgulama üzerinden garantisini sorgulatabilirsin direkt. Artı eksi 2-3 gün oynama varsa veya tam fatura gününüzün 2 yıl sonrası ise sıfırdır. Tatmin olmadım dersen 3U Tools programına bağlayabilirsin. Cihazın ilk çalıştırıldığı tarihi gösterir. Senin çalıştırdığın tarihle uyuyorsa sıfırdır. Ama bu programa bakmana gerek yok çok yüksek ihtimalle sıfır bu cihaz garanti yeterli olur.Trendyol'da Apple iPhone 12 128 GB Beyaz Cep Telefonu Aksesuarsız Kutu (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu satıcıdan iPhone 12 almayı düşünüyorum gelen telefonun sıfır olup olmadığını nasıl anlıyoruz acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.