Sıfır iPhone 13 alınır mı?

Raoul Duke

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 33 bin TL'ye alınır mı? Planlı eskitme olmaması için yazılımı güncellemesek olur mu? Kaç sene götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. 33 bin TL'ye alınır mı? Planlı eskitme olmaması için yazılımı güncellemesek olur mu? Kaç sene götürür?
Yerinizde olsam yurtiçi cihaza değerinden kat kat fazla ödeyip devletin hazinesine para kazandırmam. O paraya yurtdışı 15 pro veya 15 plus alınır.

Planlı eskitme sadece yazılımla olmuyor maalesef, parça ömürleri de kısa yeni cihazların. Fakat tahminimce 5 sene sorunsuz götürür. Ben hala 11 kullanıyorum, son güncellemeleri de alıyorum. Pil sağlığım 70, biraz ağır telefon o yüzden ama onun dışında sorun yok. Depolamana ve pil sağlığına dikkat ettiğin sürece uzun süreler kullanırsın.

Onu ben de biliyorum da imei işi iPhone'da diğer markalar gibi halledilmiyor diye biliyorum.
Evet halledilemiyor ama şahsen ben kapanma gibi bir durum olursa diye yanımda eski telefonumu (6s) tutuyorum, kapanırsa sim kartımı ona takıp Wi-Fi ile aramayı açıp yoluma devam edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı