Sıfır iPhone 12 alınır mı?

Kasma hissi olayının kişiden kişiye göre değiştiğini düşünüyorum. Konuyu açan arkadaşın bir mağazaya gidip Yakın fiyatta olan S22 ve İPhone 12'nin ekranlarına bakıp kendince kasıp kasmama hissinin olup olmadığına bakması daha mantıklı olacaktır. Ben kasıyor gibi hissederim ama o hissetmeyebilir. Bence burada "kesinlikle kasıyor hissi veriyor" ya da "kesinlikle kasma hissi vermiyor" diyerek konuyu açan arkadaşın kafasını karıştırmaya gerek yok.
hocam geçenlerde mediamarkta iphonelere baktım ancak minimum iphone 13 vardı kahramanmaraş piazza awmde ?

yani 120 hz günümüz instagramında işe yaramıyor instagram bile 120 fps videoya izin vermiyor bunun sonucundada 120 hz bi işe yaramıyor diyor
Anladım. 120Hz'in günümüzde tek kullanım amacının İnstagram olduğunu ve olması gerektiğini düşünmüyorum. Akıcı bir görünüm olması ve İnstagram'a paylaşılmasa bile galeride duracak olan 120fps videonun kaliteli oluşu bile bir neden bence.

Hocam cidden çok özür dilerim yanlış anladım.

Hocam neden özür diliyorsunuz özürlük bir şey yok :D.

Bir iPhone 12 kullanıcısı olarak şu an 13 de değil minimum 14 alınmasından yanayım malum 16 çıkacak yakın zamanda.

İki katı fiyat farkı var birisi 25 bin TL diğeri 43 bin TL sizce bunu yapmak kolay bir şey mi?

Anladım. 120Hz'in günümüzde tek kullanım amacının Instagram olduğunu ve olması gerektiğini düşünmüyorum. Akıcı bir görünüm olması ve Instagram'a paylaşılmasa bile galeride duracak olan 120FPS videonun kaliteli oluşu bile bir neden bence.

Hocam neden özür diliyorsunuz özürlük bir şey yok :D.

120FPS video çekemiyor.

Bu sebeple 120Hz ekran olmasınında bir anlamı yok.

Ama yok ben ana ekranda 120Hz dolaşmak için Samsung tercih etmek istiyorum diyorsa tabii kendisi bilir :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı