Sıfır iPhone 13 vs ikinci el iPhone 14

iPhone 14'ün 13'e göre pek bir artısı yok RAM fazla işlemci azıcık güçlü ekran birebir aynı AI özellikleri zaten ikisinde de yok o donanım farkını zaten hissetmeyeceksin. 14'ün garantisi de yoktur diye tahmin ediyorum. O yüzden sıfır 13 daha mantıklı kullanırken hissedemeyeceğin farklar için 2. el garantisiz alınmaz.

İşlemcileri aynı, yalnızca GPU tarafında çekirdek farkı var. İşlemci modeli baz alınarak güncelleme takvimi oluşturulmuyor mu?

52 mAh pil ve +2 GB RAM farkı da var. Uzun ömürlülük açısından 14 daha iyi olmaz mı sizce?

Haklısınız ama elden teslim alacağım için detaylı olarak inceleyeceğim. Kafamda en ufak bir soru işareti olursa zaten satıcıya direkt söyler, çekip giderim. 14'ün sıfırını alacak olsam en düşüğü 43 000₺. O yüzden ikinci eli 28-30 arasına uygun geldi bana şahsen.

Arkadaşlar başta yazmayı unutmuşum. Hepinize genel bir soru: 13'ün sıfırı en düşük 32 000, 14'ün sıfırı en düşük 43 000'e satılırken sizce 14'ün bu fiyata ikinci elinin olması mantıklı mı? Genelde 14 için ilanlara baktığımda ikinci elini 33-40 arası görüyordum.

@BERWAR siz de bir fikir verebilir misiniz hocam?

Arkadasım daha 1-2 saat once aldı tanıdıktan 14 31k ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı