Sıfır iPhone 15 mi yenilenmiş 14 Pro mu?

Bütçe
55000
Ayrıca 1200 euro (52.000 TL) yurt dışından orijinal Apple mağazasından iPhone 16 Pro (128 GB ) alabilirsiniz veya bir tanıdığa getirebilirsiniz.
Aslında evet 16 pro veya promax alabilirim o fiyatlara ancak yurt dışı kullanmak pek istemiyorum çünkü bu alacağım telefonu ben tahminimce 4-5 yıl falan kullanıcam ve 1-2 yıl sonra devletten yeni karar çıkıp durum kötüleşebilir o yüzden çok riskli görüyorum uzun süreli kullanım için

Hepsi o şekilde olmuyor. Mesela elinde 6 aylık 1 yıllık bir cihaz var, cihazda ufak deformeler var. Adam yenileme kampanyasından eski cihazı verip yenisini alıyor, firmanın aldığı cihazlar da A kalite yenilenmiş cihaz oluyor. Hepsi böyle değil tabii ki, riski var.
bu cihazları özel istek üzerine dükkandan seçip alabiliyor muyum , sanırım bir kağıtta yazıyormuş bu yenilenme tamir durumları satın almadan önce bu kağıdı inceleme şansım oluyor mu

Aslında evet 16 Pro veya promax alabilirim o fiyatlara ancak yurt dışı kullanmak pek istemiyorum çünkü bu alacağım telefonu ben tahminimce 4-5 yıl falan kullanacağım ve 1-2 yıl sonra devletten yeni karar çıkıp durum kötüleşebilir o yüzden çok riskli görüyorum uzun süreli kullanım için.

Hocam bir sürü telefoncuda çalışmış ve bir sürü telefoncu tanıyan biri olarak devlet bu işten para kazanıyor kayıt ücreti şu an telefonun kendinden pahalı devlet para kazanmasa çoktan kapanmıştı.

Ayrıca Türkiye çok turist aldığı için bu her yıl, 8 ay bedava kullanma hakkı aslında turistler için hani çok zor.

Kanka kesinlikle 15 al, tek sıkıntısı ekran. Başka hiçbir şeyinden şikayetçi olmazsın. Yenilenmiş mükemmel telefonlar dış görünüş olarak mükemmel derecede. İçi outlet olarak satılan telefondan bile kötü olabilir.
Alında kararsız kalma sebebim ekran 120 hz ile 60hz farkı ama şu an kullandığım cihazda da 120hz var arkadaşla karşılaştırdım iphone 15 in 60hz i ile yakın performans sergiliyor (cihazım note 12 pro geçici olarak aldım)

Kanka kesinlikle 15 al, tek sıkıntısı ekran. Başka hiçbir şeyinden şikayetçi olmazsın. Yenilenmiş mükemmel telefonlar dış görünüş olarak mükemmel derecede. İçi outlet olarak satılan telefondan bile kötü olabilir.

Bu cihazları özel istek üzerine dükkandan seçip alabiliyor muyum, sanırım bir kağıtta yazıyormuş bu yenilenme tamir durumları satın almadan önce bu kağıdı inceleme şansım oluyor mu?

Talep edebilirsin tabii o tamamen şansına ve satıcıya kalmış.

Yenilenmiş telefon almayın işin sonunda çakma 2. el iPhone alıyorsunuz parça değişimi her türlü yapılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı