Sıfır iPhone 15 mi yenilenmiş 14 Pro mu?

Bütçe
55000
Hocam bir sürü telefoncuda çalışmış ve bir sürü telefoncu tanıyan biri olarak devlet bu işten para kazanıyor kayıt ücreti şu an telefonun kendinden pahalı devlet para kazanmasa çoktan kapanmıştı.

Ayrıca Türkiye çok turist aldığı için bu her yıl, 8 ay bedava kullanma hakkı aslında turistler için hani çok zor.
yd çift sim 16 pro alıp yanına da türkiye cihazı 11 alıp 8 ay kullanım süresi bittikten sonra mobil veri paylaşımı ve arama aktarmayı yaparak kullanmayı düşündüm ancak telefonda fabrika hatası çıkarsa ne yaparım bilmiyorum çünkü bir arkadaşım anlattı fabrika hatası çıkmış telefonda ancak bunu 2-3 ay sonra farkedebilmiş telefon çekmecede yatıyor dedi

Katılıyorum hocam, bende deneyim ettim. Önermiyorum.
ne gibi bir sıkıntı yaşadınız

Aslında evet 16 Pro veya promax alabilirim o fiyatlara ancak yurt dışı kullanmak pek istemiyorum çünkü bu alacağım telefonu ben tahminimce 4-5 yıl falan kullanacağım ve 1-2 yıl sonra devletten yeni karar çıkıp durum kötüleşebilir o yüzden çok riskli görüyorum uzun süreli kullanım için.

Türkiye'de telefon kullanıcılarının yüzde 40 civarı yurt dışı telefon kullanıyor bir şey olmaz ayrıca çakma 2. el iPhone sizi o kadar süre götürmeyeceği garanti 😅

Boş keseden sallamıyorum yıllarca bu işte çalışmış ve bu işte çok bilgili olan insanlar tanımış ve bu konuda onların söylemelerine göre konuşuyorum.

Yurt dışı çift SIM 16 Pro alıp yanına da Türkiye cihazı 11 alıp 8 ay kullanım süresi bittikten sonra mobil veri paylaşımı ve arama aktarmayı yaparak kullanmayı düşündüm ancak telefonda fabrika hatası çıkarsa ne yaparım bilmiyorum çünkü bir arkadaşım anlattı fabrika hatası çıkmış telefonda ancak bunu 2-3 ay sonra fark edebilmiş telefon çekmecede yatıyor dedi.

Ne gibi bir sıkıntı yaşadınız.

Hocam o gibi durumların ihtimal çok düşük ayrıca size getiren kişi açıp baksın 2 3 dakika telefona sorun varsa anlar. Ayrıca orijinal Apple'dan güncel telefon alacağınız için 100 binde 1 filan.
Yenilenmiş telefonda bu ihtimal çok daha fazla 😅
8 ay kullanma yolu şöyle:
Şu an alırsanız 2026 Ağustosa kadar gider kalan 4 ay 2. bir telefon iPhone 7 filan olabilir veya Android F/P telefon olur veya eski telefonunuz neyse bundan SMS'leri görebilirsiniz, internet paylaşımı yaparsınız, ayrıca 16 Pro 1 kere WhatsApp indirirseniz telefon kapansada arama yapabilirsiniz 4 ay WhatsApp silmeyin yeterli.

Yurt dışı çift SIM 16 Pro alıp yanına da Türkiye cihazı 11 alıp 8 ay kullanım süresi bittikten sonra mobil veri paylaşımı ve arama aktarmayı yaparak kullanmayı düşündüm ancak telefonda fabrika hatası çıkarsa ne yaparım bilmiyorum çünkü bir arkadaşım anlattı fabrika hatası çıkmış telefonda ancak bunu 2-3 ay sonra fark edebilmiş telefon çekmecede yatıyor dedi.

Ne gibi bir sıkıntı yaşadınız.

Şu an dışarıda yürürken kafanıza şimşek çarpma ihtimali var her yıl 3000 kişi hayatını kaybediyor bu mantıkla dışarıda çıkmayalım.

Sizin arkadaşınızın başına geldi diye size gelecek diye bir şey yok ayrıca size getiren kişi orada aldıktan sonra açıp baksın kameraya arayüze vb. oradaki Apple çalışanı yardımcı olur sorun varsa iade eder zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı