Sıfır km aracın silecekleri neden ses yapar?

proflie

Megapat
Daha fazla  
İlk günde dahil hep gıcırdıyor. Eski aracımda silecekleri değiştirsem de ses yapıyordu. Sıfır araç aldık, yine aynı kaderden mi kaçamıyorız anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda aynı sorunu yaşadım hocam (aracım sıfır değil), Bosch marka silecek alınca sesler kesildi bende. Özellikle autokit marka silecekler sıfır da olsa aşırı ötüyor.

İlk günde dahil hep gıcırdıyor. Eski aracımda silecekleri değiştirsem de ses yapıyordu. Sıfır araç aldık, yine aynı kaderden mi kaçamıyorız anlamadım.

Garantiden değişimini isteyin.
Ayarı da yanlış olabilir, detaylı kontrol sağlatın.
Garantiden yapılan değişim sonrası çözüm olmazsa Würth satın alabilirsiniz, Bosch kullanıyordum, daha çok verim yakaladım.

Garantiden değişimini isteyin.
Ayarı da yanlış olabilir, detaylı kontrol sağlatın.
Garantiden yapılan değişim sonrası çözüm olmazsa Würth satın alabilirsiniz, Bosch kullanıyordum, daha çok verim yakaladım.

Aracı yeni aldığımda düzelir diye pek üstüne düşmedim şimdi söyledim silecek lastiklerini değiştirelim düzelir dediler 2000 TL istediler

Volkswagen Polo

Kalitesizdir. Çin malı kullanıyorlar. Bosch Aerotwin sileceği al. Aeroeco alma. Batıdan ithal ürün olduğu için kaliteli.

Volkswagen bile Çin malı kullanıyorsa kimseye güvenimiz kalmaz o zaman o kadar para veriyoruz

Kotu oldugu icin ses yapar. Maalesef bazi araclara koyulan silecekler berbat duzeyde, bugune kadar Bosch kullandim memnun kalmadigim olmadi

Ama sanki silecek tam temas etmiyor camdan hafif yukarı kalkıyor kazıtıyor tekrar tam temas ediyor. Değiştireyim bakalım ne olacak servistemi değiştirsem sanayide mi yoksa Bosch mu alsam?

Serviste garantiye gönderin ayari bozuk olabilir.

Servis garantiye sokmuyor lastikler yıpranmıştır değiştirelim düzelir diyor yani her halükarda değiştirmem gerekiyor ayarında sıkıntı varsa ki bence var boşuna harcama yapmış olacağım değiştirdikten sonra garantiye sokup tamir etmeleri bir şey ifade etmiyor. Yine olan cebimize olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı