Hocam valla aklıma takıldı. Bir tane videoda görmüştüm. Q3'ün lensi falan daha kaliteli olduğunu söylüyorlardı. Aynı fiyat olunca 2. el ile bilemedim. Zaten PC'yide ileride yenileyeceğim.Sana daha önce uzun uzun yazmıştım 2060 la q3 alma diye
İntel Arc B580 Quest 3 için yeterli midir? B580 uygun fiyatlı olduğundan ikisini birlikte alma ihtimalim var.Sana daha önce uzun uzun yazmıştım 2060 la q3 alma diye
Intel'in sanal gerçeklik potansiyelini bilmiyorum.
Derken araştırdım.
Intel sanal gerçeklikte iyi değilmiş. Açık açık yeterli kaynağımız yok destek vermeyeceğiz diyor. AMD'ya da NVIDIA kart al. Özellikle AMD Türkiye de ciddi ciddi fiyat performans kralı.
Yani hocam yine 4060 kadar olmasada yakın bir performans verir mi? Çünkü çok uygun fiyatlı gözüküyor kart.doğru %7-10 arası güç farkı var(oyunlarda nvidea optimizazyonu dolayısıyla bu rakam düşebilir) ama S.G. lik performansı yok. Yeni jenerazyon iki ay içinde burada, alıcaksan o zaman bilgisayar toplarsın.
Yazmışım ya adamlar destek vermiyeceğiz demişler. Belki çalıştırır ama optimizasyon berbat olur.
pc vr a yakın bile değil. elite dangerous, europe truck simulator, fallout 4, skyrim, subnautica, half life alex, hl 2 vr mod, doom 3 vr mod, resident evil 2,3,4,7,8 vr mod, dcs , il2 sturmovik, no mans sky a bir tane yakın oyun söylesene. gözlüğün kendi sitemi cep telefonu işlemcisi kullanıyor ve ısınma sorununu çözmek için deli gibi undervolt yapılmış. pcvr a alışmış biri artık quest e stand alona dönemez tıpkı 4k ya alışıp 1k ya dönememe yada 120 hz e alışıp 60 hz e dönememe gibi. In to the radious en başırılı vr optimizasyonu onlar bile bütün yaratıkları siyah mürekkep gibi yapmak zorunda yoksa başlık kaldırmıyor.Kendisi sadece Meta Quest 3'ün arayüzü ile de eğlenebilir oyun kütüphanesi geniş ve işlemcisi oldukça güçlü Meta Quest 3'ün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.