5700xt ve ya 5600xt modelleri ile dusunuyorum sadeceTakas düşünüyor musunuz?
XFX 5600 XT ile takas düşünür müsünüz?5700xt ve ya 5600xt modelleri ile dusunuyorum sadece
tam modelini söyleyebilir misiniz? garantisi faturası vs. var mı ürünün?XFX 5600 XT ile takas düşünür müsünüz?
Modeli Thicc 2. Sorabileceğiniz her şeyi mevcut ürünün.tam modelini söyleyebilir misiniz? garantisi faturası vs. var mı ürünün?
Ne zaman cevap verebilirsiniz?tam modelini söyleyebilir misiniz? garantisi faturası vs. var mı ürünün?
Selamlar hocam, arkadasimla ayni turden bir takas icin gorusuyorum da ondan cevap bekliyorum o yuzden size donus yapamadim. Birkac gun icerisinde belli olurModeli Thicc 2. Sorabileceğiniz her şeyi mevcut ürünün.
Ne zaman cevap verebilirsiniz?
Hocam urununuzun 2. Elleri 6500tl civarinda benim sattigim kart 8bin tl civarlarinda, aradaki fiyat farkini talep etmeyi dusunuyorum cunku mantikli bir takas olmaz oteki turlu.Sapphire Pulse RX 5600 XT 6 GB var. 1 yıl garantili ve faturalı. Bire bir takas mı düşünüyorsunuz yoksa ekstra ne kadar ücret istiyorsunuz?
Sonuçlandı mı hocam?Selamlar hocam, arkadasimla ayni turden bir takas icin gorusuyorum da ondan cevap bekliyorum o yuzden size donus yapamadim. Birkac gun icerisinde belli olur
Hocam urununuzun 2. Elleri 6500tl civarinda benim sattigim kart 8bin tl civarlarinda, aradaki fiyat farkini talep etmeyi dusunuyorum cunku mantikli bir takas olmaz oteki turlu.
Aksama haber edecegim, arkadasim kararsiz bir insan oldugundan dolayi uzun surdu surec kusura bakmayinSonuçlandı mı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.