Sıfır PS4 Pro vs. İkinci El Xbox One X

Butcen varsa PS4 Pro almani oneririm. Yoksa Slim al. Slim'in memnun edici bir performansi var ama bazen "Keske Pro alsaydim da 1080p'de daha rahat oynadaydim" diyorum. Oyunlari'da 2. el ile ucuz fiyatlara alabilirsiniz. Ornegin bizim buradaki spotcularda 2. el RDR2 290-240 lira arasinda. O ucuz olan Pro ise stogu bitmis urun. Yani alamayacagin urunun fiyati guncellenmez zaten :)

Biraz garip olacak ama PS4 Pro'ya eş değer olarak Xbox One S alabilirsin. Ortalama 2.000₺ civarında arta kalan para ile oyun alabilirsin. PS4 ün iyi yanı Exclusive oyunları ile öne geçiyor. Online oyun oynayacaksan FİFA, PES, R6 gibi oyunlar için Xbox u öneririm.

Biraz garip olacak ama PS4 Pro'ya eş değer olarak Xbox One S alabilirsin. Ortalama 2.000₺ civarında arta kalan para ile oyun alabilirsin. PS4 ün iyi yanı Exclusive oyunları ile öne geçiyor. Online oyun oynayacaksan FİFA, PES, R6 gibi oyunlar için Xbox u öneririm.
Online oynayacak ise XBOX iyi bir seçim olmaz. XBOX LIVE GOLD yıllık 440 lira iken PS PLUS 180 lira. Online için PS4 daha mantıklı şu an.

Online oynayacak ise XBOX iyi bir seçim olmaz. XBOX LIVE GOLD yıllık 440 lira iken PS PLUS 180 lira. Online için PS4 daha mantıklı şu an.
Yurt dışıdan 360₺ ye 1 yıllık alabilir aradaki 1000₺ ile 3 Yıl rahat rahat oynayabilir. 3 Yılın sonunda vereceği PS PLUS parasına 1 Yıllık daha üyelik alıp 4 Yıl Boyunca rahat rahat oynayabilir

Yurt dışıdan 360₺ ye 1 yıllık alabilir aradaki 1000₺ ile 3 Yıl rahat rahat oynayabilir. 3 Yılın sonunda vereceği PS PLUS parasına 1 Yıllık daha üyelik alıp 4 Yıl Boyunca rahat rahat oynayabilir
Fakat burada ki sıkıntı XB1 S, PS4 Pro'dan daha güçsüz bir cihaz. Böyle karşılaştırmalar yapılacaksa eş değeri olan PS4 Slim ile yapılmalı. Yoksa ben XB1 X alacağıma, PS4 Slim alırım üstüne bir sürü oyun ve PS PLUS alırım demekle aynı şey olur.

Fakat burada ki sıkıntı XB1 S, PS4 Pro'dan daha güçsüz bir cihaz. Böyle karşılaştırmalar yapılacaksa eş değeri olan PS4 Slim ile yapılmalı. Yoksa ben XB1 X alacağıma, PS4 Slim alırım üstüne bir sürü oyun ve PS PLUS alırım demekle aynı şey olur.
Xbox One S ile Pro aynı güçte ikiside 4K30FPS veriyor.

XB1 X ve PS4 Pro sadece belli basli oyunlarda 4K60 FPS veriyor. Aradaki fark PS4 Pro eger 4K60 FPS (2160P) oynatmazsa 1800p/1440p 30 FPS oynatiyor. XB1 X ise 4K60 FPS veremezse 4K30 FPS oynatiyor. Ki zaten PS4 Slim RDR2'yi 1080p 30 FPS oynatirken, XB1 S 864p 30 FPS oynatiyor.

Sent from my LG-D682TR using Technopat mobile app

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı