Sıfır RX 590 mı ikinci el GTX 1070 mi?

• Konuyu başlatan aky87
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.696
İkinci el olan ekran kartının ne kadar kullanıldığı, Over Clock işlemi görüp görmediğide büyük önem taşıyor eğer temiz bir kullanımdan geçmiş ise GTX1070 tercihim olacaktır. Ama sıfır bir ekran kartı hem içinizin rahat olması konusunda hemde fiyat konusunda çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Not: GTX1070 RX 590'a oranla biraz daha yüksek performans gösteren bir kart.

Oyunlarda, VRAM bölümü var. Adını bilmiyorum, ama sanırsam grafik ile ilgili bir şeydi. Bana gülen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum. Daha siz nedeni bile belirtmeden alınmaz demişsiniz. Üstelik internete bakın, VRAM FPS üzerinde çok etki etmiyor.

Anneni mi seviyorsun babanı mı? Babaannemi seviyorum gibi olmuş hocam😊. Bende önerecektim ama bütçe pek oraya yakın gibi değildi.

😁 Alınmışken güncelden yana tercih yapsın dedim. RX 590'ın sorunları az değil. GTX 1070 hala kral bir kart ama ikinci el olarak nasıl kullanıldığı muamma. O yüzden bambaşka bir yere yönlendireyim dedim 🙌

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı