Sıfır S22 mi 2. el iPhone 12 mi?

06chavo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim 20.000TL civarlarında bir bütçem var kamera ve şarj süresi benım için oldukça önemli arada çok olmasa da oyun oynarım yanı oyun performansı da benım için önemli bir konu o yüzden araştırma yaptığımde o bütçelerde 2. el iPhone 12 mı almak mantıklı yoksa sıfır S22 almakmı daha mantıklı bır taraf Snapdragon 8 gen 1 işlemciyi övüyor bir tarafta işlemcıyı kötülüyor. Arada kaldım. Siz hangisini tavsıye edersınız?

Merhaba. Benim 20.000TL civarlarında bir bütçem var kamera ve şarj süresi benım için oldukça önemli arada çok olmasa da oyun oynarım yanı oyun performansı da benım için önemli bir konu o yüzden araştırma yaptığımde o bütçelerde 2. el iPhone 12 mı almak mantıklı yoksa sıfır S22 almakmı daha mantıklı bır taraf Snapdragon 8 gen 1 işlemciyi övüyor bir tarafta işlemcıyı kötülüyor. Arada kaldım. Siz hangisini tavsıye edersınız?

iPhone fanboy değilsen bence S22 ikisinin de bataryası kötü ama yine de 2.el telefona para vermem.

iPhone fanboy değilsen bence S22 ikisinin de bataryası kötü ama yine de 2.el telefona para vermem.
iphone 12 benım oldum olası öyle bayıldığım bir telefon değil fakat aldıktan sonra pişmanlık yaşamamak için ikisinde arastırıyorum ıkıncı el bır telefona para bağlamak banada bıraz tuhaf gelıyor

s22nin bataryasi haric her seyinden memnunum 1.5 yildir kullaniyorum. fiyatlarini bilmiyorum ama 23 veya s23 fe'yi arastirman daha iyi olabilir.

S22'nin bataryasi haric her seyinden memnunum 1.5 yıldır kullanıyorum. Fiyatlarini bilmiyorum ama 23 veya S23 FE'yi arastirman daha iyi olabilir.

Bataryası oyun oynamada vıdeo izlemede ve günlük kullanılan uygulamarda ortalama kaç saat dayanıyor bir günü çıkartır mı + kamera ve oyun performansı nasıl

Bataryası oyun oynamada vıdeo izlemede ve günlük kullanılan uygulamarda ortalama kaç saat dayanıyor bir günü çıkartır mı + kamera ve oyun performansı nasıl
hic oyun oynamadim bilmiyorum. bataryasi bir gunu cikarmaz. kamerasini yeterli ve hatta yeterliden bir tik iyi buluyorum. sosyal medya uygulamalariyla 3.5 saat gibi bir ekran suresi alirsin. ben bataryayi optimize eden birkac ayarla beraber 4 saat aliyorum snapdragon versiyonunu kullaniyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı