Sıfır TK 03 vs 2.el Drift L

alibabapro3131

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sıfır tk 03 mü? Yoksa 2.el Mondial Drift L mi alınır? Bilgilendirir misiniz beni? (Drift L'ler yıpratılmış ve çok kmler)

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el temiz teker denenmemiş, 14 yaşında ehliyetsiz birinin eline geçmemiş bir Drift L bulmak zor.
Bence hiç temizini bulmaya uğraşmayın sıfır tk 03 alın.

2. el temiz teker denenmemiş, 14 yaşında ehliyetsiz birinin eline geçmemiş bir Drift L bulmak zor.
Bence hiç temizini bulmaya uğraşmayın sıfır tk 03 alın.

Peki teşekkürler bir sorum daha olacak ama siz olsanız sıfır tk 03 mü yoksa TVS raidermi(daha maliyetli) alırdınız teşekkürler<3

TK03'ü asla önermiyorum. Drift L ise gençlerin tabiri caizse akrobat olma yolunda kullandığı ve 2. elde temizinin bulunmadığı bir motor haliyle onu da eliyoruz.

TVS Raider o fiyat bandında açık ara en iyi motosikletlerden birisi.

TK03'ü asla önermiyorum. Drift L ise gençlerin tabiri caizse akrobat olma yolunda kullandığı ve 2. elde temizinin bulunmadığı bir motor haliyle onu da eliyoruz.

2 el alinir mi ama biraz pahalı ya

normalde ya cg yada tk 03 sıfır alıcaktım ikinci yöne yönelmek istemiyorum

cg mi tk 03 mü almalıyım şehir içi kullanımında

Yakınında TVS bayisi var mı bi' göz at dostum.

Sıfır Raider 125 79K'ya satılıyor.

Ayrıca 2. el olarak 50-55K arasına 2020-2022 modelleri çokça bulunuyor motor bloğu vs. sağlam eğer ciddi bir kazası yoksa ve motor bloğu ellenmemişse bu motorda 2. ele yönelebilirsin.

Kesinlikle alabilirsin. TVS grubu motorlarını seviyorum açıkçası Çinli motorlar gibi hemen çöpe gitmiyorlar.

Eğer ehliyetın A2 ise aynı paraya çok rahat Apache RTR 200 bulabilirsin ek olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı