Sıfır Windows'ta virüs var

Yok hocam hepsi kendi alanında gayet başarılar kiminin + kiminin - yönü de olsa hepsi aynı mantık ile çalışıyor lisansları doluyor farklı bir antivirüs deniyorum ama nortonun bittikten sonra sanırım yeniden Norton alacağım gibi

Fikrinize saygım var bu tamamen kendi prensibim. Rahat edemiyorum işte Kaspersky'sız.

Son düzenleme:

Bazı şeyleri anlamana gerek yok ileriye bak geride kalma.

Niye norton kullandığımı anladın mı şimdi ? Kasparsky eset avast kullandığım tüm av lerde bir şey yok derken norton gayet güzel yakalıyor.
Bazı şeyleri anlamana gerek yok ileriye bak geride kalma.
Hocam bu nasıl bir mantık dermisiniz ben sizin gibi oldu bitti değilde neden oldu diye sorarım. Yarın bir gün senin benim veya bir başkasının başına gelip gelmeyeceği belli değil çünkü

Dosya Ekleri

• 1626405750664.png
    151,6 KB · Görüntüleme: 35

VirusTotal kesin sonuçlar vermiyor hocam. VirusTotal'e çok güvenmeyin. Ayrıca konu sıfır Windows'ta virüs çıkması, neden konuyu AV tartışmasına sürüklediniz? Biri KS kullanır diğeri Norton, size ne?

En güvenlisi DVD üzerinden kurmak. Çünkü USB üzerinden kurulum yapılınca ISO/IMG dosyası yazılırken USB diske virüs geçebiliyor. DVD'ye yazınca yazma koruması olduğundan virüs geçemiyor. DVD üzerinden kurmayı deneyin.

Tamam kavga etmeyin arkadaşlar. Alın adam anlatmış işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…