Sıfır Windows'ta virüs var

Bir çoğunuzun sonuçları dahi incelemediğine eminim. XD

Hocam Avast'ta hata var diye Kaspersky en iyisi diye bir şey yok. Şu an Norton tercih ediyorum tabii ki yarın bir gün Norton da en iyisi diye bir şey yok. Kaspersky'den veya Norton'dan başka antivirüs tanımamak saçma bence.
Yok hocam hepsi kendi alanında gayet başarılar kiminin + kiminin - yönü de olsa hepsi aynı mantık ile çalışıyor lisansları doluyor farklı bir antivirüs deniyorum ama nortonun bittikten sonra sanırım yeniden Norton alacağım gibi

Birçoğunuzun sonuçları dahi incelemediğine eminim. XD

Hocam Avast'ta hata var diye Kaspersky en iyisi diye bir şey yok. Şu an Norton tercih ediyorum tabii ki yarın bir gün Norton da en iyisi diye bir şey yok. Kaspersky'den veya Norton'dan başka antivirüs tanımamak saçma bence.

Fikrinize saygım var bu tamamen kendi prensibim. Rahat edemiyorum işte Kaspersky'sız. :D

Son düzenleme:
Hocam Kaspersky kullandım lisansım hatta yeni bitti bir daha kolay kolay almam. Emin olduğum trojan dosyalarında bile sorunsuz gösterdi.

Hocam Rufus ile yazdirdigim için format atıyor direk.

Hocam mesele virüsler değil nasıl oluyorda hiçbir harici bir şey takılı değilken bulaştı. Onu anlamaya çalışıyorum.

Bazı şeyleri anlamana gerek yok ileriye bak geride kalma.

Niye norton kullandığımı anladın mı şimdi ? Kasparsky eset avast kullandığım tüm av lerde bir şey yok derken norton gayet güzel yakalıyor.
Bazı şeyleri anlamana gerek yok ileriye bak geride kalma.
Hocam bu nasıl bir mantık dermisiniz ben sizin gibi oldu bitti değilde neden oldu diye sorarım. Yarın bir gün senin benim veya bir başkasının başına gelip gelmeyeceği belli değil çünkü

Dosya Ekleri

• 1626405750664.png
    1626405750664.png
    151,6 KB · Görüntüleme: 35
Niye Norton kullandığımı anladın mı şimdi? Kaspersky ESET Avast kullandığım tüm avlerde bir şey yok derken Norton gayet güzel yakalıyor.

Hocam bu nasıl bir mantık der misiniz ben sizin gibi oldu bitti değil de neden oldu diye sorarım. Yarın bir gün senin benim veya bir başkasının başına gelip gelmeyeceği belli değil çünkü

VirusTotal kesin sonuçlar vermiyor hocam. VirusTotal'e çok güvenmeyin. Ayrıca konu sıfır Windows'ta virüs çıkması, neden konuyu AV tartışmasına sürüklediniz? Biri KS kullanır diğeri Norton, size ne?

En güvenlisi DVD üzerinden kurmak. Çünkü USB üzerinden kurulum yapılınca ISO/IMG dosyası yazılırken USB diske virüs geçebiliyor. DVD'ye yazınca yazma koruması olduğundan virüs geçemiyor. DVD üzerinden kurmayı deneyin.

Tamam kavga etmeyin arkadaşlar. Alın adam anlatmış işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı