Hocam bu forumda Kaspersky fan hastalığımı var ya?Norton yerine Kaspersky tercih ediniz, şüpheniz varsa Malwarebytes ile sisteminizi taratınız.
Hocam bu forumda Kaspersky fan hastalığımı var ya?Norton yerine Kaspersky tercih ediniz, şüpheniz varsa Malwarebytes ile sisteminizi taratınız.
En net sonuçları Kaspersky verdiği için Kaspersky öneriyoruz.Hocam bu forumda Kaspersky fan hastalığımı var ya?
Hiç bir zaman en net diye bir şey yok hocam. Kaspersky evet başarılı bir antivürüs fakat kurulu antivürüs silinmesi kadar saçma bir şey görmedim.En net sonuçları Kaspersky verdiği için Kaspersky öneriyoruz.
En net derken diğer programlara göre demek istemiştim hocam.Hiç bir zaman en net diye bir şey yok hocam. Kaspersky evet başarılı bir antivürüs fakat kurulu antivürüs silinmesi kadar saçma bir şey görmedim.
Sanalda hiç bir antivürüs tam savunmalı değildir.
Neye göre kime göre? Yüzeysel testlere baktığımızda Kaspersky, Bitdefender, Eset gibi programlar aynı puanlamalarda. Evet detaylara inersek elbet fark olur fakat çok illegal sitelerde dolaşılıp o sitelerden bir şeyler indirilmiyorsa hemen hemen çoğu virüs programı aynı sonucu vermektedir.En net derken diğer programlara göre demek istemiştim hocam.
En net sonuçları Kaspersky verdiği için Kaspersky öneriyoruz.
Bir çoğunuzun sonuçları dahi incelemediğine eminim. XDEn net sonuçları Kaspersky ve Malwarebytes gibi programlar veriyor. Ya kurduğunuz antivirüsü kurarken virüs indirdiniz. Ya da Flash bellekle gelmiş, orjinal siteden indirdiğiniz iso ile bağlantısı yok virüs olayının.
Hocam Avast'ta hata var diye Kaspersky en iyisi diye bir şey yok. Şu an Norton tercih ediyorum tabii ki yarın bir gün Norton da en iyisi diye bir şey yok. Kaspersky'den veya Norton'dan başka antivirüs tanımamak saçma bence.3 yılı aşkın Kaspersky kullanıyorum, internetten indirmediğim dosya kalmadı. Şu an da mevcut olan sistemimde de Kaspersky yüklüdür. Kaspersky'dan önce ESET kullanıyordum ondan da memnundum ikisinden de memnunum fakatlık bir durumum yok. Gülücük işareti atan arkadaşlara ithafen ise 2016 yılında hiç unutmam denemek amaçlı için hiç kullanmadığım sistemime (Pentium işlemci) Avast yüklemiştim ve çok değil saatler sonrasın da Masaüstüm de Çince Reklamlar çıkmaya başlamıştı. Şu an da Avast hangi konumlara geldi, teknolojisi ne gibi gelişti bilmiyorum ama o yıldan itibaren ESET ve Kaspersky'dan başka antivirüs tanımadım (benim fikrim). Eğer çok şüpheleniyorsam bir şeyden zaten Malwarebytes bana oldukça yardımcı oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.