1 senede kaç net arttırılır?

TYT fen dışı kolay bir sınav(fen dışı diyorum çünkü gram fen bilmiyorum bilene o da kolay olabilir) matematikte zorlayan 4-5 soru vardır geometriye hiç bakmıyorum hayatımda görmedim çünkü sağlık mezunu biri olarak 23 filan yaparım geometrimde olsa 30 a zorlarım herhalde. Sosyal yorum var millet ayrılsın diye 5 tane bilgi vardır maksimum Türkçe de dil bilgisi yeter. AYT ye odaklan :)

Hocam şu video da çok önemli bilgiler veriyor. Bunların çoğu zaten normalde de yapmamız gerekenler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun konusuna gelince rekabetçi oyunlar oynamayın bence. Oynarsanız da eğlence modu oynayın. Oyuna bağlamasın.

Seninle aynı durumdaydım bak birebir aynı. İlk denememde 51 net geldi 5.75 matematikti sadece bu yıl sınava girdim 95-100 net bekliyorum TYT.

Günde ne kadar çalıştınız ve konuları nasıl otturttunuz acaba? Umarım ben de o netlere çıkabilirim.
4 saat ile başlayıp 8 saate çıkardım. Son 1-2 ay 10 saat çalıştığım günler de oldu. Konuları dershanede öğrendim ve bol bol soru çözerek oturttum. Kesinlikle konu anlatımında temeli aldıktan sonra soru çözmenin önemi büyük matematikten 3 kaynak bitirdim örneğin. Sana ne kadar fazla yol aldığım hakkında bir örnek verecek olursam matematikte ilk çözdüğüm kaynak karekök sıfır kitabıydı. Düşün yani o kadar temelim yoktu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı