Sıfırdan ders çalışmaya nasıl başlanır?

burakclsz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Şu an da 10. sınıfım ve Anadolu lisesinde okuyorum. Sayısalım hiç yok ve derslerim gitgide kötüleşmeye başladı. Ben de bu yüzden MESEM'e geçmek istedim ama ailem izin vermiyor çalış derslerine diyor. Derslerimi sıfırdan nasıl düzeltebilirim (dersi geçecek kadar olsa yeterli)? YouTube'da bildiğiniz bir hoca, önerdiğiniz bir kitap veya ders çalışma şekliniz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Hocam Bıyıklı Matematik 10 günde temel atma kampına bakın. O kamp bittikten sonra Bıyıklı Matematik TYT kampına başlayın. Şu anki matematik konularınızda en azından fikir sahibi olacak kadar matematik öğrenebilirsiniz. Sonrasında AYT kampına bakar ve 4 senelik müfredatın konularını az çok öğrenirsiniz.

Fen dersleri içinde fizikte Altuğ Güneş - Özcan Aykın, kimyada Görkem Şahin, biyolojide ise Dr. Biyoloji TYT kamplarını izleyin. Kendi konularınıza gelirsiniz. Sonrasında AYT konularına bakın, aradaki fark tamamen kapanır hatta okulun da önüne geçebilirsiniz.

Hocam bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına bakın. O kamp bittikten sonra bıyıklı matematik TYT kampına başlayın. Şu anki matematik konularınızda en azından fikir sahibi olacak kadar matematik öğrenebilirsiniz. Sonrasında AYT kampına bakar ve 4 senelik müfredatın konularını az çok öğrenirsiniz.

Fen dersleri içinde fizikte altuğ güneş - Özcan aykın, kimyada görkem şahin, biyolojide ise dr. Biyoloji TYT kamplarını izleyin. Kendi konularınıza gelirsiniz. Sonrasında AYT konularına bakın, aradaki fark tamamen kapanır hatta okulun da önüne geçebilirsiniz.

Sağ olun hocam kafama yazdım bu fikri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı