Sıfırdan edebiyat kaç günde biter?

Louxt

Yoctopat
Katılım
3 Mayıs 2022
Mesajlar
8
Merhaba arkadaşlar, diğer derslerim çoğu bitti sadece edebiyat kaldı kalan zamanda günde 7-8 saat çalışarak sıfırdan edebiyat konu+soru çözme dahil ortalama ne kadar sürede biter?
 
Öncelikle sıfırdan edebiyat diye bir söylem olmaz. Sıfırdan, edebiyat kaç günde biter ya da edebiyat sıfırdan kaç günde biter, şeklinde olur. İkincisi hiçbir şeyi 7-8 saat çalışarak bitirmek diye bir şey olmaz. Bir şeyle 7-8 saat vakit geçirebilirsin bir günde ama bu sende yer etmez. Öğrenme teknikleri var. Onları araştırmanı öneririm. Sana uyana göre hareket et. Ama başlıktaki gibi bir cümle kurup bir de buraya konu açıyorsan büyük ihtimalle sen başaramazsın.
 
Üstadım fulleme gibi bir derdim yok. Kalan yaklaşık 46 günde 7-8 saat çalışarak 17-18 net arası gelir mi?
Kesinlikle gelir aga. Edebiyat zor bir ders değil. Hatta günde 7-8 saat çalışmana bile gerek yok. Günlük yeteri kadar çalışsan yeter. Başarılar dilerim YKS'de.
 
Kesinlikle gelir aga. Edebiyat zor bir ders değil. Hatta günde 7-8 saat çalışmana bile gerek yok. Günlük yeteri kadar çalışsan yeter. Başarılar dilerim YKS'de.

Teşekkür ederim peki son olarak 2 sorum var
1-coğrafyada haritalara baksam ve örgütleri öğrensem yeterli mi
2-sence coğrafya çalışmaya gerek var mı? Çünkü 2-3 senedir genel kültür + yorum soruyorlar fikrini merak ettim madde halinde yazarsan sevinirim
 
Teşekkür ederim peki son olarak 2 sorum var
1- Coğrafyada haritalara baksam ve örgütleri öğrensem yeterli mi?
2- Sence coğrafya çalışmaya gerek var mı? Çünkü 2-3 senedir genel kültür + yorum soruyorlar fikrini merak ettim. Madde halinde yazarsan sevinirim.
Rica ederim.
1- Coğrafya tamamen harita üzerine kurulu bir ders. O yüzden haritaları kafanda iyi oluşturursan halledemeyeceğin bir soru olmaz.
2- Bence coğrafya, tarih, din ve felsefeye 1 ay çalışılsa yeterli. Tabii ki temele göre değişir. Ayrıca coğrafyada dediğin gibi hep genel kültür ve yorum soruyorlar. Mesela şu yerel saat hesaplamaları gibi zor ve sayısal hesaplamaların olduğu konulardan hiçbir sınavda sormadılar. Bence coğrafyada çok kasmamak lazım eğer AYT coğrafya yapmayacaksan. (Yani sosyal bilimler 2'nin coğrafyası)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı