Sıfırdan Hacettepe hemşirelik için çalışma düzeni nasıl olmalı?

Hocam istediğiniz soruyu çekinmeden sorabilirsiniz istediğiniz zamanda. Hiç önemli değil.

Evet netlerinizin diğer öğrencilere kıyasla daha yüksek olması gerekiyor. Fakat öyle 10-15 net değil, birkaç net.

AYT matematik içinse illa 25-30 nete gerek yok. 20 matematik yapıp 30 fen yapıp yine de yerleşebilirsiniz. 2022'de o şekilde yerleşen birkaç öğrenci var. Feni geliştirmesi daha kolay diye fen dedim.

Anladım hocam sağ olun çok teşekkür ederim ayrıca, eğer bütün AYT matematik konularını geometride dahil hepsini anlayarak öğrensem kaç. Net yaparım (sıfırım) eğer bütün AYT matematik konularını öğrenip AYT matematik te 20-30 net arası yapabilir miyim veya bütün AYT matematik konularına çalışmam gerekir mi geometri de dahil, bu fen içinde geçerli sizce hocam?

Anladım hocam sağ olun çok teşekkür ederim ayrıca, eğer bütün AYT matematik konularını geometride dahil hepsini anlayarak öğrensem kaç. Net yaparım (sıfırım) eğer bütün AYT matematik konularını öğrenip AYT matematik te 20-30 net arası yapabilir miyim veya bütün AYT matematik konularına çalışmam gerekir mi geometri de dahil, bu fen içinde geçerli sizce hocam?

Hocam sadece konuyu bilmekle pek 30 net yapacağınızı sanmıyorum. Çünkü bazı konular var, bunlardan yüzlerce soru görmeniz lazım. Yani belki 20 net olabilir, fakat 25+ çok zor sadece konu bilgisiyle. Eğer bu konu bilgisinin üstüne, analitik geometri bilirseniz ve analitik geometriye çok iyi pratik yaparsanız 25+ net yaparsınız tahminen.

Hocam sadece konuyu bilmekle pek 30 net yapacağınızı sanmıyorum. Çünkü bazı konular var, bunlardan yüzlerce soru görmeniz lazım. Yani belki 20 net olabilir, fakat 25+ çok zor sadece konu bilgisiyle. Eğer bu konu bilgisinin üstüne, analitik geometri bilirseniz ve analitik geometriye çok iyi pratik yaparsanız 25+ net yaparsınız tahminen.

Çok teşekkür ederim hocam, iyi günler dilerim.

Merhaba arkadaşlar. Konu başlığından da gördüğünüz gibi sizce nasıl çalışmamız gerekiyor? Yani o üniversite ve bölüm için. Kendimizi çok sıkmamız gerekir mi?
Matematik temelim yok ama şu andan itibaren çalışmak istiyorum konulara nasıl çalışmalıyız ve ayrıca geometri bilmeden trigonometri ve diğer AYT matematik konularını öğrenebilir miyiz?

Trigonometri için temel geometri bilmen yeterli AYT matematik düzenli çalışarak 25 30 nete çıkartılır çok zor bir müfredat yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı