Sıfırdan hiçbir hedef olmadan sınava hazırlanmak mantıklı mı?

DKei

Yoctopat
Daha fazla  
Mezuna bırakmamın 3.yılında gelecek sene sınava mı girsem diye kendi kendimi gaza getirdim. Pişman olmaktansa bir şekilde hazırlanıp gireyim diyorum ama nasıl hazırlanacağım, idare eder bir puan alırsam ne okuyacağım gibi saçma sapan sorularım var. Bir firmada e-ticaret sorumlusuyum işim öyle zor değil ama daha iyi geliri olan bir meslek yapabilsem gençken farklı bir şey deneyimlesem güzel olur diye düşünüyorum. Ders çalışmayı da nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Düşünmekten kafam patlayacak help.

Ders çalışmaya TYT matematikten başla, ilk 12 konudan sonra AYT'ye geç ikisini birlikte götür. Bunların yanında günlük olarak fen derslerinden birisini çalış.
Önce tyt bitsin sonra ayt başlarsın muhabbetlerinden farklı bir şey ilk defa görüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Mezuna bırakmamın 3.yılında gelecek sene sınava mı girsem diye kendi kendimi gaza getirdim. Pişman olmaktansa bir şekilde hazırlanıp gireyim diyorum ama nasıl hazırlanacağım, idare eder bir puan alırsam ne okuyacağım gibi saçma sapan sorularım var. Bir firmada e-ticaret sorumlusuyum işim öyle zor değil ama daha iyi geliri olan bir meslek yapabilsem gençken farklı bir şey deneyimlesem güzel olur diye düşünüyorum. Ders çalışmayı da nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Düşünmekten kafam patlayacak help.

Oğuz usta YouTube kanalındaki videolara bakmanızı tavsiye ederim. Oradaki önerileri dinleyerek uygulayabilirsiniz.

Hedef olmadan çalışırsan bir noktadan sonra ne yapacağımı bile bilmiyorum diye söylenip salma ihtimalin var. En azından sıralama olarak bir hedef koy kendine.

Ders çalışmaya da Türkçe ve matematikten başla, TYT AYT nedir bence az çok biliyorsundur. Bilmiyorsan da yardımcı olabilirim.

Türkçe matematik geometri üçlüsü ile başlayın bunları halledince gerisi geliyor zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı