HTML ve CSS 'in mantığını etiketlerini tam anlamıyla kavradıktan sonra Javascript kullanma ihtiyacı hissedeceksiniz zaten. Çalışmalarınıza basamak basamak gidin birden js çalışmak sizi zorlayabilir.HTML ve CSS'te biraz bilgim var fakat JavaScript nasıl öğrenilir? Biraz YouTube'dan video izledim ve çok zor gibi geldi. Çok C Syntax'a benzemiyor galiba doğru mu?
HTML ve CSS'in mantığını etiketlerini tam anlamıyla kavradıktan sonra JavaScript kullanma ihtiyacı hissedeceksiniz zaten. Çalışmalarınıza basamak basamak gidin birden js çalışmak sizi zorlayabilir.
Sizin tasarladıklarınıza taslak demek çok yanlış olmaz sanırım, CSS görünüm içindir, elementlere JS ile işlevsellik kazandırırsınız. Ben de ilk başlarda böyle düşünüyordum ne işime yarayacak diye, en basitinden bir arama butonu yapmak isteseniz işlevselliği HTML ve CSS ile kazandırmanız pek mümkün değil. Sadece HTML ve CSS ile siteler tasarlamaya devam ederseniz sitenizde JS eksikliğini hissedersiniz.Web sitesi yapıyorum çat pat HTML CSS tamam fakat bir slider yapayım dedim, hiç JavaScript bilmiyorum. JavaScript için faydası olur mu bilmem ama HTML ve CSS'de iyi sayılırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.