Sıfırdan Kotlin öğrenmek

Hic yazilim bilmeyen birisi direkt olarak mobil programlama ogrenemez. Once programlamanin kendisini ogrenmelisin, network, threading, concurrency vs ogrenmelisin ki sonra mobil cihazlarda programlama yapabilesin. En temel Android uygulamasinda bile belli basli ozel thread'leri minimal seviyede bloklaman gerekir -> Processes and threads overview | App quality | Android Developers

Tavsiyem once Kotlin araciligiyla programlamayi ogren, temellerini at sonra mobil gelistirmeye basla.
Ustteki kurslarda sadece birinde OOP'den bahsedilmis; ne threading ne de network yok. Bunlarla hicbir sey yapamazsin, sadece hocanin orneklerinin aynisini yazmakla kalirsin.

Hiç yazilim bilmeyen birisi direkt olarak mobil programlama ogrenemez. Once programlamanin kendisini ogrenmelisin, network, threading, concurrency vs ogrenmelisin ki sonra mobil cihazlarda programlama yapabilesin. En temel Android uygulamasinda bile belli basli ozel Thread'leri minimal seviyede bloklaman gerekir -> Processes and threads overview | App quality | Android Developers

Tavsiyem once Kotlin araciligiyla programlamayi ogren, temellerini at sonra mobil gelistirmeye basla.
Ustteki kurslarda sadece birinde OOP'den bahsedilmis; ne threading ne de network yok. Bunlarla hiçbir şey yapamazsin, sadece hocanin orneklerinin aynisini yazmakla kalirsin.

Güzel yazmışsınız da keşke bir eğitim kaynağı da paylaşsaydınız. Neyin ne olduğunu bilmediğim için hangi eğitim daha faydalı olur bilemiyorum. Teşekkürler.

KeKod kotlin + android konusunda is gorur. Bunun disinda diger platformlardan btk akademi vs gibi algoritma, oop gibi kavramlarin kursunuda alirsaniz tamamdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı