Sıfırdan Linux'a MTA Yüklemek

Lutris indir sol ustten artiya bas ardindan ikinci secenek bir windows oyunu yukleyin de ilk once yukleme konumunu sec sonraki ekranda mtayi sec sonra windowsdaki gibi yukleme ekrani gelecektir.

Hiçbir bilgim yok, yeni Linux kurdum. Lutris üzerinden MTA kurmak istiyorum. Her komutu tek tek yazar mısınız, yardımınıza ihtiyacım var. Biliyorsunuz MTA aynı zamanda GTA SA dosyalarınıda istiyor ona göre bir şey yaparsanız.

@mashiro Bilginiz var sanırım hocam, var da sizden de beklerim yardım.

Birde yapay zeka ile lutris falan kurdum ama code 256 hatası alıyorum yani olmuyor o yüzden sıfırdan istedim.

Son düzenleme:
Lutris kurduysan sol yukarıdaki + tuşunu kullanıp oyunu kurabilir yada kurulu oyunun exe dosyasını seçip oynayabilirsin.
1762199645792.png

Komut kullanman gerekmez.
Onun haricinde daha önce mta kurmadığım ve oynamadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum. Ama bu noktada windows'a kıyasla sadece exe dosyası çalıştırması için Lutris gibi yazılımları kullanmamız.

Lutris kurduysan sol yukarıdaki + tuşunu kullanıp oyunu kurabilir yada kurulu oyunun exe dosyasını seçip oynayabilirsin.
Eki Görüntüle 2598150
Komut kullanman gerekmez.
Onun haricinde daha önce mta kurmadığım ve oynamadığım için nasıl olduğunu bilmiyorum. Ama bu noktada windows'a kıyasla sadece exe dosyası çalıştırması için Lutris gibi yazılımları kullanmamız.
Şöyle hocam,onu yaptıktan sonra Code 256 hatası alıyorum.

Bence lutris veya wine kurarken bir yerde hata yaptım sil yükle yapmam gerek ama nasıl yapacağımı bilmiyorum,veya yanlış ne yaptım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı