Herkese selam, kafama takılan bir soru var. Parça parça topluyorum masaüstünü, güzel fiyat yakaladıkça almaya çalıştım tüm parçaları. Ekran kartını Amazon Japonya'dan aldım, diğer parçaların çoğunu Amazon Türkiye ve Almanya'dan aldım. İşlemciyi henüz stoklarda olmadığı için alamadım. Arkadaşlar bu parçaları böyle alıyorum yavaş yavaş ama sistemi kurduğum zaman bir şeylerin bozuk çıkma olasılığı yüksek mi? Özellikle ekran kartı beni çok tedirgin ediyor, 1 aylık iade süresi de geçti ve Amazon Japonya'dan aldığım için garantisi de yok. Hepsini tek seferde alacak fırsatım olmadı, param yoktu, para oldu stok olmadı, özellikle ekran kartında zar zor stok denk getirebildim, indirim bekledim vs. derken en uygun bu şekilde toplayabildim. Bu parçaların hepsi satışa sunulmadan önce her türlü testlerden geçiyor diye biliyorum ama yine de korkuyorum içten içe. Bir de anksiyete var bende, içten içe kafamı kurcalıyor bu sorun, ya sistemi kurunca bir şeyler bozuk çıkarsa, çalışmazsa falan diye ama dediğim gibi başka çarem yoktu. Biraz içimi rahatlatın lütfen ya, bu parçalar sürekli arıza çıkarır mı? Perişan olur muyum? ASUS ve Corsair dışında hiçbir parça yok bu arada.