Sıfırdan matematik nasıl çalışılır?

ön lisans mezunuyum, dgsye çalışma kararı aldım.
ayrıca açık lise mezunuyum.

Onlar maalesef ki bilen birine anlatıyor gibi ben hiç bilmiyorum bana ekstra detay vermesi gerekıyor. Sizin dediğiniz hoca detay vermıyor sadece adı sıfırdan matematik.

hocam sorun kaynak değil. Ben sıfırdan matematık anlatan bir hoca bulamıyorum.
hepsi sanki bilen birine anlatıyor.

baktım da sıfırdan anlattığı bi videosu yok. bana en temelden anlatan gerekiyor.
Hocam o zaman ortaokul müfredatı istiyorsunuz galiba. 5. sınıftan başlayın.

Hocam o zaman ortaokul müfredatı istiyorsunuz galiba. 5. sınıftan başlayın.
tam kafayı yemelik olay.. eyvallah hocam, iyi aksamlar dilerim.

YouTube'dan bakabilirsiniz hocam, güzel öneriler var. İsterseniz atabilirim örnek video.
hocam örnek atabilirsiniz tabii ama bilinen şenol hoca, rehber matematik gibi kanallar ise atmayın bunlar sıfırdan anlatmıyor. karşılarındaki kişiyi biliyor gibi fazla detay vermeden anlatıyorlar.

tam kafayı yemelik olay.. eyvallah hocam, iyi aksamlar dilerim.

hocam örnek atabilirsiniz tabii ama bilinen şenol hoca, rehber matematik gibi kanallar ise atmayın bunlar sıfırdan anlatmıyor. karşılarındaki kişiyi biliyor gibi fazla detay vermeden anlatıyorlar.
Bu kanalı seviyorum, videolarına göz atın isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu ben de takip ediyorum. Güzel gerçekten.
hocam kitap su an elinizde mi? size ant mat kitabından bir soruyu göstereceğim özelden yazamıyorum siz yazın lütfen.

Bu kanalı seviyorum, videolarına göz atın isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum biraz sonra izleyeceğim bakalım ne gibi tavsiyeler verecek. Ciddi anlamda matematik öğrenmek istiyorum ama nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum çok saçmaaa çookk.

hocam kitap su an elinizde mi? size ant mat kitabından bir soruyu göstereceğim özelden yazamıyorum siz yazın lütfen.

Dostum biraz sonra izleyeceğim bakalım ne gibi tavsiyeler verecek. Ciddi anlamda matematik öğrenmek istiyorum ama nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum çok saçmaaa çookk.
Özel mesaj kapalıymış sanırım. Başka forumda üyeliğiniz var mı?

Konuşması sarıyor hocam, mutlaka izleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı